zeer goed
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 7.947 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
De meeste beoordelingen benadrukken snelle leveringen, goede kabelkwaliteit en vriendelijk personeel. De uitleg van het personeel is duidelijk en betrouwbaar. Een enkele review wijst op logistieke problemen, maar over het algemeen is de indruk positief door snelle verzending en behulpzame medewerkers. Klanten zouden opnieuw bestellen.
snelle levering, goede werking van het product
21 April 2025
Theo
Belgie
Aangekocht S/FTP CAT7 soepel 50M 100% koper wit. Bestelling 260183. Kwam erachter dat de kabels die wit en een kleur moeten hebben allemaal wit zijn, dus vier kabeltje zijn wit. Het is wel aan te sluiten maar je moet iedere keer de kabel 4 keer doormeten om er zeker van te zijn dat de aansluiting goed is op de rj45 plug. Het had handig geweest als dit in de beschrijving gestaan had. Denk dat ik dan een andere keus gemaakt had.
12 April 2025
frank
den helder
And there is no way for me to find it, also, no way to read, as it’s all in Dutch!
11 April 2025
Johannes
Alingsåsvägen 2
goede info en snelle levering
10 April 2025
Klaas
Marken
Bestelling werd goed gecommuniceerd per mail. Een mail van ons over de bestelling werd binnen een dag beantwoord.
7 April 2025
Ron
Amsterdam
Product op tijd bezorgt. product doet precies wat ik er van verwacht. Een aanrader om hier te bestellen.
5 April 2025
Wim
Enschede
Bestelling wordt netjes compleet geleverd. Alleen de snelheid van levering klopt niet helemaal, voor mij geen probleem dat het één dag later aankomt dan aangegeven in de webshop.
5 April 2025
Paul
BEEGDEN
Top geholpen door Peter en kon de kabel en toebehoren afhalen bij het magazijn omdat ik vlakbij woon
31 March 2025
Gab
Hengelo
Professionele kwaliteits kabels om mijn apparatuur goed aan te kunnen sluiten. Zéér blij mee!
30 March 2025
Jerry
Dirdrecht
Had patch kabels besteld waren alleen niet op tijd binnen door vertraging van postnl Ze gaven aan e.v.t het pakket retour testuren Goede website site met goed service
28 March 2025
martin van der meer
sint-jansteen
Ik ben niet tevreden geweest had ik witte gekozen maar ze heeft grijs kabel verzonden.
23 March 2025
Bahadir
Schiedam
Snel, correct en transparant!
21 March 2025
Jan
Antwerpen
Besteld op een donderdag om 20, en in handen van PostNL om 23. Dag erna geleverd. Mooi om te zien dat ze hun beloftes na lijken te komen. Bestelde artikelen daarnaast goed verpakt en voldoen aan de verwachtingen.
20 March 2025
K
Roermond
Ik bestel vaak, want de levering is top. maar de klanten login is heel slecht en een wachtwoord reset lukt al maanden niet. Contact met de klanten service lost vooralsnog nog niets op.
19 March 2025
Snel geleverd. Spullen zoals verwacht
18 March 2025
Johannes
Amstelvern
Netwerkkabel van 40m besteld. Ik wist de lengte omdat er vorig jaar een elektriciteits kabel was getrokken door een elektrieker, op factuur 36m. Blijkt nu dat de netwerkkabel 5 m te kort is. Gewoon verlengd met een kabel van 8 m welke ik nog liggen had, maar de lengte klopt dus niet.
16 March 2025
christophe
Kalken
Vorige week mijn bestelling van Netwerkkabels.eu ontvangen. Maar helaas de verkeerde netwerkkabel rol gekregen. Direct een mail gestuurd met mijn bevindingen. Telefonisch niet te bereiken. Tot op heden geen reactie ontvangen
10 March 2025
Bart
Heerhugowaard
besteld en correct geleverd
5 March 2025
ELLEN Hendrickx
Brecht
De shop gebruikt versnipperde oude kartonnen dozen als vullingsmateriaal, wat een beetje een bende geeft in huis, niet fijn. De 19" verticale muurbeugel komt mét kooimoeren, keilbouten én schroeven om deze aan een stenen of houten muur te bevestigen. Als dat nu als info bij het product staat, had ik die kooimoeren er niet bij hoeven bestellen. Ook was de doos vrij groot voor wat ik besteld had.
4 March 2025
Hans
Den Haag
Dit was de eerste keer dat ik bij netwerkkabel.eu besteld heb. De spullen waren met 1 dag binnen. De prijs en kwaliteit is gewoon goed.Ik ben zeer tevreden.
3 March 2025
Frank Markwat
Aalsmeer
Overzichtelijke website, goede prijzen en nette service!
26 February 2025
Sander
Holten
Voor mijn bestelling ben ik zeer tevreden.
18 February 2025
Jacques
Geertruidenberg
Alles volgens afspraak.
17 February 2025
Patrick
Hilvarenbeek
Goed advies op homepage + keurig volgens afspraak geleverd
17 February 2025
martijn