Zoals het hoort: Betrouwbare informatie en snelle levering.
Informatie op de website is prima. Zeer snelle levering. Prima!
13 February 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 7.947 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
De meeste beoordelingen benadrukken snelle leveringen, goede kabelkwaliteit en vriendelijk personeel. De uitleg van het personeel is duidelijk en betrouwbaar. Een enkele review wijst op logistieke problemen, maar over het algemeen is de indruk positief door snelle verzending en behulpzame medewerkers. Klanten zouden opnieuw bestellen.
Informatie op de website is prima. Zeer snelle levering. Prima!
13 February 2025
Snel geleverd, goede producten
11 February 2025
Jelmer
Dordrecht
Een van de bestelde onderdelen bleek 3-5 dagen levertijd te hebben. Na telefonisch contact met de helpdesk is dit zonder problemen vervangen voor hetzelfde onderdeel in een andere kleur, die wel op voorraad was. Bestelling is daarna prima optijd en goed verpakt ontvangen. Goed bezig!
10 February 2025
Jeffrey
Amstelveen
Prijs, levering en kwaliteit!!
9 February 2025
Mohammed Chourti
Hellevoetsluis
Weer snel en goed verpakt ontvangen
5 February 2025
Wim Groothoff
Huizen
Prima verzorgd
4 February 2025
Bart
Herk-de-Stad
Ze hadden precies wat ik zocht, snel geleverd.
2 February 2025
Hans
Velserbroek
Snelle correcte levering ! De kabel is nog niet geplaatst maar ook dat komt in orde .
2 February 2025
Jos
Wilsele ( Leuven )
Ik heb het netwerk kabel koppel nog niet gebruikt, maar dat binnenkort zeker geburen als ik een live uitzending op locatie ge maken op Visual FM – Serious Internet Radio. Het koppel zelf ziet stevig uit een mooi.
31 January 2025
Ron
Oudkarspel
Perfecte service en zeer snelle levering. Gekozen kabel was niet voorradig. Kreeg zonder enige discussie een vervangende kabel aangeboden, ook nog van hogere kwaliteit. Gewoon top!
30 January 2025
Ronnie
Renswoude
Waar voor je geld. Ruime sortering en snelle levering.
29 January 2025
Kees
Eindhoven
aison rapide et de qualité
29 January 2025
Marc
Vance
Eenvoudig bestellen en snelle levering Goede materialen
27 January 2025
William Remezond
Amsterdam
26 January 2025
Robert
Dussen
Snelle service, maar kwaliteit van de spullen mogen beter
26 January 2025
Chris
Den haag
Gemakkelijke soepele kabel. Gemakkelijk RJ45's aan te krimpen. Prima!
25 January 2025
René
Utrecht
Na mijn bestelling keek ik uit naar het product. Ik kreeg een mail van PostNL dat mijn product klaar lag in het apparaat. Deze ben ik gaan halen maar tot mijn verbazing lag er geen product in de box. Hierop heb ik contact met PostNL gezocht en er werd een onderzoek gestart. Dit doorgegeven aan Netwerkkabel.eu. Deze zouden het onderzoek even afwachten, wat logisch is. Na een week had ik nog niks gehoord van PostNL en daarop aangegeven dat ik het onderdeel nodig had. Ik kreeg snel antwoord met de mededeling dat dit nogmaals verstuurd werd. De volgende dag had ik mijn product in handen en kon ik het netwerk aansluiten. Ik ben enorm tevreden met deze service en zeer dankbaar voor de snel antwoorden en de hulp. Het word gewaardeerd.
21 January 2025
Jasper
Dirksland
De bestelling werd netjes de volgende dag geleverd. Ik zat al even te zoeken bij andere partijen naar de producten die ik nodig had, maar het was altijd erg onduidelijk of producten geschikt waren voor ons netwerk. Bij concurrenten stond het altijd erg onduidelijk vermeld en alles stond door elkaar. Netwerkkabel.eu heeft een mooie website, waarin je duidelijk per categorie kan zien welke artikelen ze hebben. Duidelijk overzicht, goed te vinden op de website en een uitgebreid assortiment. Zeker een aanrader! *Oude ervaring hoorde bij een ander bedrijf. Excuses voor het ongemak!
20 January 2025
Danny
Arkel
Simpele website uitstekende prijs en super snelle levering
15 January 2025
Erik
Hengelo
Snelle levering en goede kwaliteit/prijsverhouding.
14 January 2025
Johan
CASTRICUM
Het mocht even duren voordat het geleverd werd. Daarnaast een vervelende vervoerder Dpd. 1 bezorgmoment waarbij niet even gewacht werd vervolgens nog 2 dagen moeten wachten voordat het bij een pickup point kon worden opgehaald
Beveelt niet aan
14 January 2025
Rob
Zeewolde
Ik bestel altijd mijn kabels en andere netwerk aanverwanten bij netwerkkabel. Snelle service en een groot assortiment
13 January 2025
Stefan
Zoetermeer
Kwalitatief goede producten, snel en correct afgeleverd, goed verpakt.
5 January 2025
Kris
Dendermonde
Precies wat ik nodig had. En redelijk geprijsd.
1 January 2025
Marco