Goede producten
Goede producten en scherpe prijs. Helaas was er geen leverings informatie voor mijn bestelling....ging iets mis. Maar was opgelost bijde tweede verzending
5 December 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 8.887 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering, vriendelijk personeel en een goede prijs-kwaliteitverhouding vaak genoemd worden. Enkele bestellingen hadden tracking- of retourproblemen, maar deze werden meestal snel opgelost. De kwaliteit van producten en de verpakking komen regelmatig naar voren als sterke punten. Over het algemeen is de ervaring positief met duidelijke service en betrouwbare leveringen.
5 December 2025
Duncan
Aalsmeer
Eenvoudig te bestellen en snel en correct geleverd. Mooi materiaal.
2 December 2025
Koen
Kontich
Goede service en telefonisch goed bereikbaar. Je wordt netjes teruggebeld.
29 November 2025
WJ
Amstelveen
Mooie kwaliteit, alles zoals beloofd wordt, inclusief snelle levering
23 November 2025
Martine
Lovenjoel
Ruime keuze in krasbescherming voor houten vloeren, waaronder wielschaaltjes of beschermcups. 6 Verschillende glasheldere formaten die ook onder meubels geplaatst kunnen worden om te voorkomen dat de vloer indeukt bij puntbelasting. Mooie oplossing voor dit probleem, wij zijn zeer tevreden over dit produkt.
20 November 2025
Geramé
Best
De Novilon is Prachtig, het was voor de slaapkamer, hele mooie warme kleur en een Super Levering ! Groetjes Liesbeth.
15 November 2025
Liesbeth Merx
Simpelveld
Projecttapijt gekocht. Uitstekende kwaliteit. En over bezorging wordt ook prima meegedacht.
8 November 2025
Hans
Almere
Na wat oponthoud van de bestelling is er netjes contact opgenomen en het probleem opgelost. Goede afhandeling!
2 November 2025
Tim
Sgravendeel
Beste Tim,
Onze excuses dat de afhandeling van uw bestelling niet goed is verlopen. Na ons telefoongesprek hebben we de order gecrediteerd. Bedankt dat u dit onder onze aandacht bracht.
Met vriendelijke groet,
Harm – Kwaliteitparket.nl
recent 2 bestellingen gedaan. Direct telefonisch contact en reactie op mail instant! Bezorging met Track & Trace, heel vlot en chauffeur belt even van te voren.
27 October 2025
Dennis
NIEUW-VENNEP
Ik had wat verkeerd besteld bij het ophaalen kon ik alles mooi omwisselen top geregeld !
25 October 2025
Richard
Oosterwolde
Tekenen voor ontvangst wel overbodig
15 October 2025
ME
Vlissingen
Ervaren personeel die graag meedenkt en adviseert. En snelle levering.
30 September 2025
Jan
gelderland
Zie hierboven.
23 September 2025
Peter
Veenoord
Snelle levering, betrouwbare site!
11 August 2025
Alies
Medemblik
Ben zeer tevreden over de hulp die ik heb gehad. Beter kon het niet zijn. Had het laminaat zo snel mogelijk nodig. Begin van de week met Harm gebeld, overlegd hoeveel ik nodig had. Hij heeft het besteld, en het is al op donderdag bezorgd inclusief de ondervloer en plinten. Alles in een paar dagen geregeld. Hij heeft echt zijn best gedaan om te zorgen dat alles op zeer korte termijn geleverd kon worden. Werkelijk een hele goede service. Top!!!!!!
18 July 2025
Jorry
De Blesse
Advies goed via telefoon, levering snel. Zeer zeker aan te raden.
17 July 2025
Bob
Berkel-Enschot
Netjes en op tijd geleverd.
6 July 2025
Ad
Reusel
Telefonisch onbereikbaar. Levering fases wel beschreven , maar niet door gegeven . Het was er ineens.
29 June 2025
Rik
Den Haag
Super bedrijf, fijne hulp aan de telefoon. Support en snelle levering! Heel blij met het vinyl!
23 June 2025
Rogier
Zeewolde
Snelle levering, zodat we weer door konden.
4 June 2025
Edwin
Zoetermeer
Goed telefonisch geholpen door de medewerker na mijn bestelling .
8 May 2025
Johan
Ell
Zeer goede produkten erg vriendelijk personeel Erg behulpzaam En een super snelle levering
28 March 2025
Martin
Santpoort Zuid
De omschrijving van de swepmop is niet juist. Volgens de website past de vervangingsmop op de Viledastang en dat past niet.
Beveelt niet aan
22 March 2025
Mirjam
Zwaag
Na het plaatsen van mijn order werd ik direct gebeld door een medewerker die mij heel goed geholpen heeft en de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis!
19 March 2025
Marjon
De Kwakel
Schnelle Lieferung nach Deutschland. Vielen Dank!
10 March 2025
Wladimir
Recklinghausen
Wie is Kwaliteitparket?
Kwaliteitparket is een handelsnaam van Parketwinkel.nl en is actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 100.000 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet of partnershowrooms. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren.
Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan onze klanten
Bolderweg 72 A
8243RD Lelystad