Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en duidelijke productbeschrijvingen. De bestelstappen verlopen overzichtelijk en de verzending komt op tijd. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt positief genoemd. Al met al is de ervaring overwegend positief en wordt het aanbevolen.
Snelle levering. Bijgeleverd veel informatie, erg prettig. Prijs/kwaliteit verhouding in orde. Al met al zeer positief
15 July 2026
JJ
Gouda
De bestelling plaatsen ging vrij makkelijk en de bestelling dag erna bezorgt TOP
9 July 2026
Gilbert
Gronsveld
Verkopen de juiste, kwalitatief goed materialen en leveren deze snel en goed
8 July 2026
Tom
Haarlem
Veel plezier met Speedminton®!
Prima service, goede kwaliteit.
8 July 2026
Mart
Melissant
Veel plezier met Speedminton®!
Het pakket is snel bezorgd en compleet. Goed/stevig verpakt.
23 June 2026
Cheryl
Deventer
Ik heb zelf de set S600 vorig jaar gekocht voor de zomervakantie 2025 en we hebben er als gezin veel plezier mee beleefd. Zelfs in de late schemeravond! Voor mijn 5 collega's heb ik ze nu als cadeau gekocht en gegeven. Ik had besteld maar niet gezien dat er pas later geleverd kon worden. Na 1 belletje was dit duidelijk. En voor de datum dat ik het nodig had was het snel binnen met nog een leuke extra handdoek. Goede service dus! Ook mijn collega's gaan hier deze zomer van genieten met hun gezinnen!
22 June 2026
Heleen
Gouda
bedankt voor de mooie en uitgebreide beoordeling
Veel plezier met Speedminton®!
Een speedmintonset besteld op deze site. Op de site stond vermeld dat er wat vertraging zat in de levering vanwege persoonlijk omstandigheden en dit was inderdaad het geval, maar wij hadden geen haast. Mooie set waar we een hoop plezier van gaan hebben.
21 June 2026
Margaretha
Minnertsga
Veel plezier met Speedminton®!
Ik speel badminton maar buiten spelen is meestal een probleem omdat de shuttles wegwaaien
30 May 2026
Gijs
BODEGRAVEN
Veel plezier met Speedminton®!
Goede producten, goed beschreven en dus was de keuze snel gemaakt. Het verdere bestelproces was ook helder en twee dagen later ontving ik mijn bestelling. Dus zeker aan te bevelen!
15 May 2026
Edwin
Arnhem
Veel plezier met Speedminton®!
Snelle levering, product zoals verwacht
2 May 2026
Yvonne
Vlijmen
Veel plezier met Speedminton®!
Bestellen ging gemakkelijk. Er waren wat problemen met de bevestigingsemail, maar na een whatsapp berichtje wist ik dat m'n bestelling goed was doorgekomen. Bezorging nog een dag eerder dan de indicatie op de website.
11 August 2025
Eva
Teteringen
Bedankt voor de mooie beoordeling!
De verzendbevestiging is uitgebleven omdat er wat problemen waren bij het versturen van mails. Bij de volgende bestelling zal je deze wel ontvangen met track&trace.
Veel plezier met Speedminton®!
Snelle verzending en goede prijzen
10 August 2025
Sanne
Drunen
Veel plezier met Speedminton®!
Binnen 2 dagen mijn speedmintonset binnen zodat ik er mee kon spelen met mijn dochter! Dus een blije gezichten hier.
9 August 2025
Chiel
Nijmegen
Bedankt voor de vijf sterren!
Fijn te horen dat het in de smaak valt!
Nog veel plezier verder met Speedminton®.
Vlak voor de vakantie nog bedacht om een setje shuttles te bestellen. Bestelling zoals beloofd precies op tijd nog ontvangen.
1 August 2025
Elmi
Leimuiden
Veel plezier met Speedminton®!
Goede informatie op de site en bij het pakket. Geen brei aan mailtjes (heel fijn), al had ik nog wel een verzendbevestiging verwacht. Al met al een aanrader.
1 August 2025
Gijs
Utrecht
Veel plezier met Speedminton®!
Ik kocht voor de vakantie een Speedminton family set. De kwaliteit is niet te vergelijken met een goedkoop tennis of badminton setje. Het werkt supergoed. Zelfs onze 5-jarige kan overweg met de junior set. Maar ook de oudste 2 (10 en 12 jr) spelen er heerlijk mee, en wij als ouders doen ook lekker mee. We hebben zelfs gewacht tot het donker was zodat we de glow in the dark speeder konden testen. Geweldig.
Hannah
Middelharnis
Bedankt voor de vijf sterren en het delen van de mooie sportieve ervaring met het gezin!
Veel plezier met Speedminton®!
Speedminton kende ik al van de 'gewone' variant. De funvariant is ideeal voor kinderen om over te slaan en zo kennis te maken met de sport. De rackets zijn steviger dan badmintonrackets, dus ze gaan niet onverhoopt kapot. Samen met mijn 4-jarige zoontje komen we na twee oefensessies al tot 4 keer overslaan: precies moeilijk genoeg dus!
Arjon
Utrecht
Bedankt voor de vijf sterren en het delen van de mooie sportieve ervaring met je zoontje!
Veel plezier met Speedminton®!
Perfect materiaal, sterk en voor alle leeftijden een hele leuke sport.
Gert-jan
Brakel
15 June 2025
Review dame
België
Veel plezier met Speedminton®!
Snelle en complete levering, blij mee.
21 May 2025
Maaike
Zoeterwoude
Veel plezier met Speedminton®!
De bestelling is op tijd verzonden en goed aangekomen. Ik heb er veel plezier van!
17 May 2025
N
Groningen
Veel plezier met Speedminton®!
Heel goede producten, heel snelle levering! Kortom perfecte service!
14 May 2025
Anne-Sophie
Antwerpen
Veel plezier met Speedminton®!
Uitmuntend. Goede informatie verstrekking over bezorging etc. Een aanrader.
10 May 2025
Martin
Dordrecht
Veel plezier met Speedminton®!
Fantastisch spel (vooral op camping). Al veel mensen blij gemaakt. Geven zelfs speedminton cadeau aan bruidspaar.
6 May 2025
Leuntje
Katwijk aan zee
Bedankt voor de vijf sterren!
Veel plezier met Speedminton®! en bedankt dat jullie anderen ook enthousiast maken!
Product wordt snel geleverd. De kwaliteit van rackets lijkt prima.
6 May 2025
Marcel
Holten
Veel plezier met Speedminton®!
SpeedmintonPoint is de webshop van Speedminton® in Nederland.
Wij zijn de specialist en leveren alles op het gebied van Speedminton®;
Complete (familie)sets, wedstrijd rackets, speeders en diverse accessoires.
Wij laten ook graag mensen zelf aan de slag door het geven van clinics.
Wil je iets bijzonders organiseren dan kun je bij ons terecht voor Blackminton®.. Dat is Speedminton® maar dan in het donker..erg leuk om te doen.
Wil je meer weten, kijk dan even op onze website speedmintonpoint.nl
Speedminton® staat voor kwaliteit, duurzaamheid en sportiviteit.
Pr Mauritshof 32
8332 GB Steenwijk