Perfekte service en snel geleverd

De volgende dag had ik mijn bestelling al in huis na een prima telefonisch advies. Super leuk spel!

Prima levering

Alles naar wens, snelle levering

Snelle levering en spullen van kwaliteit

Snelle levering en spullen van kwaliteit

Super service en snelle levering!

Uitgebreide keuze en super snelle levering!

Scherpste prijzen en het meest uitgebreide assortiment op het internet. Uitstekende service en snelle levering.

Speedminton, leuke mix van badminton en squash

Als squashers kunnen we nu ook lekker buiten spelen met de speedminton shuttles. Snelle prima levering.

Great product, great fun

Love the product is a lot of fun. I rested half of star because is not cheap, yet overall a great product if treated the right way.

veel plezier voor een kleine prijs!

Aangezien binnen badmintonnen nog steeds niet mag i..v.m. Corona en het altijd te hard waait in ons koude kikkerlandje besloten om een Speedmintonset aan te schaffen, om zo toch sportief bezig te kunnen zijn. Via google terecht gekomen bij Speedmintonpoint, om daar een setje te bestellen. Bestelling via de website verliep vlekkeloos en binnen een paar dagen had ik het setje dan ook al in huis. Het setje zelf is ook van goede kwaliteit dus er wordt al veelvuldig gebruik van gemaakt.

Gedaan wat er is beloofd!

Wij hebben inmiddels al een kleine 10 jaar de S70 speedmintonset. We hebben alle drie de shuttles met veel plezier gebruikt. De Fun om in te spelen, de Gele voor de echte uitdaging en de Night met staafje in het donker op de camping. Het naar elkaar over spelen gaf al voldoende plezier en uitdaging. Nu de jubileum editie gekocht. Iets betere rackets en meer shuttles en natuurlijk de belijning om er een wedstrijd mee te spelen. We verwachten er veel plezier aan te beleven.

Toppie! Superleuk spel, sneller dan badminton. Wel iets meer plaats nodig.

Snelle levering, mooie set!

Mooie speelset en supersnel geleverd

Kort voor mijn vakantie een speedminton set besteld, deze werd snel geleverd inclusief duidelijke instructies en informatieve links. Op vakantie hebben we genoten van het leuke spel en hebben de verschillende speeders uitgeprobeerd. Speedminton is spectaculair en fun...!

strakke prijs en snelle levering

Was op zoek naar deze speeders en bleken voor een keurig bedrag hier te koop te zijn

Betrouwbaar en klantgericht

Na telefonisch informatie te hebben ingewonnen, heb ik 2 speedminton setjes gekocht. Goede service en snelle levering. En een hartstikke leuk spel voor jong en iets minder jong.

Goede service en goede kwaliteit.

Sneller bezorging en met de kinderen al veel plezier van gehad. Goede kwaliteit!

Goed contact over levering

Doordat mijn product later bij speedmintonpoint werd afgeleverd kon ik gemakkelijk het afleveradres aanpassing en cadeau alsnog op de juist plek afleveren.

Leuk product en snelle service

In weekend besteld en ondanks Corona op dinsdag al in huis. Bij aanvullende vraag over het racket en extra speeders binnen zeer korte tijd reactie.

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website, snelle levering

Eenvoudig enkele speeders besteld. Zonder problemen de volgende dag geleverd. Prima!

Tof en intens spel

Leuke ontspanning, dynamisch

Top service!

Recent kennis gemaakt met speedminton en het is een onwijs leuke spel. Via een vriend gekomen bij speedmintonpoint om een speeder te bestellen. Eerste instantie geen idee welke ik moest kiezen maar door de duidelijke uitleg op de site er goed uitgekomen! Levering was ook zeker snel en ben goed op de hoogte gehouden van mijn pakketje via een track and trace link. Al met al een top site!

Goede kwaliteit en super snel bezorgd

Fijne webshop om bij te bestellen. Duidelijke informatie bij de producten en alles wordt snel verzonden. Het speedmintonset is van goede kwaliteit.

Prof set , super prestaties!

Perfecte pluimen voor iedere toepassing! Echte pro set van kwalitatief materiaal.

Goede snelle levering

De bestelde artikelen zijn zeer snel geleverd en ik ben er zeer tevreden mee.

Top, goed en snel geregeld

Duidelijke en goede communicatie, snelle levertijd en compleet. Prima nazorg.

Goede service en leuk product!

Goede kwaliteit en uitstekende service. Wat een hit!

Pr Mauritshof 32

8332 GB Steenwijk

06-51998267

Over speedmintonpoint

SpeedmintonPoint is de webshop van Speedminton® in Nederland. Wij zijn de specialist en leveren alles op het gebied van Speedminton®; Complete (familie)sets, wedstrijd rackets, speeders en diverse accessoires. Wij laten ook graag mensen zelf aan de slag door het geven van clinics. Wil je iets bijzonders organiseren dan kun je bij ons terecht voor Blackminton®.. Dat is Speedminton® maar dan in het donker..erg leuk om te doen. Wil je meer weten, kijk dan even op onze website speedmintonpoint.nl Speedminton® staat voor kwaliteit, duurzaamheid en sportiviteit. Veel plezier met Speedminton®!