graag wel even een normale factuur voor de boekhouding. vr gr M. Dol

Snel en correct

We hebben onze bestelling snel ontvangen, en al het bestelde materiaal werkt prima!

snelle levering, prima speedmintonset om mee te starten.

fijn spul voor een goede prijs

mijn ervaring omschrijf ik alsvolgt

In tijden van Corona prima vervanging van tennis

Snelle levering. Precies wat op de website staat.

Ik had al een speedmintonset in huis en heb een tweede besteld voor het studentenhuis van mijn zeker. Dan kunnen ze in deze tijd lekker even bewegen. Het pakje is door hun super enthousiast ontvangen.

Positief!

Ik was op zoek naar de echte speedminton set en die kon ik in de winkels nergens meer kopen. Gelukkig hadden jullie veel keuze, snelle levering en gratis verzending boven de €30. Het enige wat ik lastig te achter halen vond was of tijdens de gratis extra shuttle actie die shuttles er nog boven op de set kwamen waarbij al shuttles op de afbeeldingen stonden of niet. En jammer dat bij de Starter set die ik heb aangeschaft geen opberg hoes zit, gezien het leuk is de hele set inclusief shuttles bij elkaar te kunnen bewaren.

Mooie producten, scherpe prijs en supersnel geleverd

Starterset besteld Was supersnel geleverd (de dag na de bestelling) Mooi product, mooi verpakt en scherpe prijs. Wij zijn zeer tevreden

duidelijke site makkelijk bestellen en snel geleverd, top

Goed materiaal, snelle levering

Spullen werden snel aangeleverd. Kleur rackets van de bestelling waren op, maar er werd gebeld met het voorstel om in plaats daarvan andere kleuren te leveren. Speedminton set en shuttles hebben we inmiddels buiten gebruikt met de vereniging en het is goed bevallen bij onze jeugdleden.

Je start al met een goede Service!

Van bestelling tot het bezorgen, alles verliep duidelijk en heel vlotjes. Heb het spel al vele jaren en nog steeds is het plezierig. Vooral nu het weer aangenaam wordt 's avonds, is het leuk om in het donker te spelen met de speedlight.

Afspraken goed nagekomen

We hebben even moeten wachten voor ons pakket geleverd was, maar we zijn erg blij en enthousiast. We genieten iedere avond van een actief spelletje!

Leuk spel, makkelijk en overal te spelen!

Zo makkelijk dat iedereen het leuk vindt om mee te spelen.

Gemakkelijke site en snel geleverd.

Goede hulp en snelle levering

Nadat ik een vraag over het artikel heb gesteld kreeg ik snel antwoord. Heb daarna het artikel besteld en ook de levering was snel.

Gewoon super service

Gewoonweg prima en ook de nalevering n.a.v. email was uiterst goed.

Bestelling en levering waren erg goed, snel en volgens afspraak.

Alles is goed geregeld.

Snelle en goede levering.

Goede en snelle levering. Hebben het setje nog niet kunnen proberen, maar het ziet eruit als een superleuk en inspannend spel!

Heel blij met het racket

Prima service, goed verpakt, product is zoals omschreven.

Overal een lange levertijd, behalve bij speedminton. Superleuk om te doen!

Kwaliteit is prima, levering wordt snel uitgevoerd! Bestellen op de website is prima.

Vakkundige service

Speedminton is voor mij een nieuw sport die ik per toeval tegenkwam toen ik op zoek was naar Badminton shuttles. Hadden last van de wind toen lekker op de straat stonden te spelen en dit leek me een mooie optie. Rondgekeken op meerdere sites, waaronder Bol.com en andere on-line shops maar vond het lastig om te kiezen welk set ik moest kopen en waarin ik moet denken als beginner. Kwam dan Speedminton tegen met daarbij een telefoonnummer. Gebeld en heb gelijk eerste klas, vakkundige hulp en advies gekregen. 10 minuten later een bestelling geplaatst die de volgende dag nog in huis was. Echt top-service! Bedankt

goede kwaliteit, snelle levering

Speedmintonpoint levert snel uit met kwalitatieve producten. Allemaal zeer waarheidsgetrouw met de look en feel die ze overbrengen via hun website.

Pr Mauritshof 32

8332 GB Steenwijk

06-51998267

Over speedmintonpoint

SpeedmintonPoint is de webshop van Speedminton® in Nederland. Wij zijn de specialist en leveren alles op het gebied van Speedminton®; Complete (familie)sets, wedstrijd rackets, speeders en diverse accessoires. Wij laten ook graag mensen zelf aan de slag door het geven van clinics. Wil je iets bijzonders organiseren dan kun je bij ons terecht voor Blackminton®.. Dat is Speedminton® maar dan in het donker..erg leuk om te doen. Wil je meer weten, kijk dan even op onze website speedmintonpoint.nl Speedminton® staat voor kwaliteit, duurzaamheid en sportiviteit. Veel plezier met Speedminton®!