heel vlot.

vlotte afhandeling, niks op aan te merken.

Fantastisch om ook met een beetje wind te kunnen spelen

Mijn buurvrouw vroeg aan mij om met haar te speed badmintonnen. Ik reageerde met ja leuk, maar het waait behoorlijk.. Toch gingen we het proberen en ik ervaarde dat het erg leuk is en dat het lukte ondanks de wind. We spelen elke dag ongeveer een half uur per dag. In deze Corona tijd, moet je blijven bewegen.. Daarom heb ik dus een eigen set bij jullie besteld, want ik ga het op op vakantie meenemen.

Helemaal goed!

Netjes en snel geleverd!

Geweldig!’

Super snel geleverd en een geweldig speel !!

Snel binnen!

Het enige wat ik miste was een bevestiging dat ik wat had gekocht bij jullie.

Topservice!

Materiaal van goede kwaliteit, tegen een redelijke prijs en snel geleverd. What’s not to like?

Uitstekende service

Fijn dat de mogelijkheid bestaat om het materiaal op te halen. Hierdoor konden wij vlot met de buren speedmintonnen. Het extra setje zou dus zeer welkom zijn;)

Het pakket is op tijd geleverd, het materiaal ziet er verzorgd uit en we hebben veel lol met het speedmintonnen!

Professioneel en snel.

Speedmintonpoint is een overzichtelijke en duidelijke webshop. Mijn bestelling is bijzonder snel geleverd. Dank daarvoor. Speedminton is een bijzonder leuke buitensport en een goed alternatief voor badminton!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, goed verpakt en snel geleverd.

Er was iets misgegaan bij de verzending, maar dat is snel opgelost. Prima speedminton-set, al veel plezier aan beleefd.

De volgende dag al in huis. Netjes verpakt en compleet. Al een aantal keer gebruikt.

Niks mis mee

Goede kwaliteit en speelt lekker.

Duidelijk uitleg op site en bij de levering

Tevreden

top alternatief in deze corona tijd voor tennis

Wat een leuke manier van sporten in het park of op het strand in deze tijd. Echt een aanrader. Geen tennis even... dan lekker Speedminton oppakken en heerlijk lachen, bewegen en ontdekken wat deze nieuwe vorm van tennis te bieden heeft.

Mooie set, werkt goed. Snelle levering!

Goed en betrouwbaar

Snelle vriendelijke communicatie

Kreeg meteen antwoord op mijnvraag en de bestelling werd op mijn verzoek aangepast

Snelle levering en goede kwaliteit

Beste kwaliteit en bestelling was de dag na bestellen al geleverd

Goede, snelle service!

Speedmintonset gewoon op voorraad, in tegenstelling tot andere webwinkels. En ook nog een leuke aanbieding.

Snel, correct en superfun!

Heerlijk 'meppen' ook bjj vleugje wind en met grote afstand...fantastisch buitenplezier voor groot en klein! Aanrader!

snelle verzorgde levering én leuk spel

duidelijke uitleg en foto klopt met werkelijkheid!

Mijn nummer 1 voor mijn speedminton bestellingen

Mijn ervaring met bestellen bij speedmintonpoint is uitstekend. Wat ik besteld heb werd netjes en snel geleverd. Top!

buitenspeel-plezier

Aankoop en betaling verliepen zeer vlot. Levering duurde iets langer maar gezien de omstandigheden in deze Covid-19 toestanden is dat ook normaal. Alle begrip hiervoor. Wij hebben al veel plezier beleefd met dit degelijk materiaal.

Duidelijke website, snel geleverd

Duidelijke website, snel geleverd

Pr Mauritshof 32

8332 GB Steenwijk

06-51998267

Over speedmintonpoint

SpeedmintonPoint is de webshop van Speedminton® in Nederland. Wij zijn de specialist en leveren alles op het gebied van Speedminton®; Complete (familie)sets, wedstrijd rackets, speeders en diverse accessoires. Wij laten ook graag mensen zelf aan de slag door het geven van clinics. Wil je iets bijzonders organiseren dan kun je bij ons terecht voor Blackminton®.. Dat is Speedminton® maar dan in het donker..erg leuk om te doen. Wil je meer weten, kijk dan even op onze website speedmintonpoint.nl Speedminton® staat voor kwaliteit, duurzaamheid en sportiviteit. Veel plezier met Speedminton®!