Snelle levering en uitstekende kwaliteit

duidelijke webshop en levering binnen één dag.

Goed materiaal en snelle levering

Goed materiaal en snelle levering

Zeer snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, zelfs in vakantietijd. Kwaliteit van het materiaal is prima!

geweldige service!

de levering was super snel. volgende dag werd het al bezorgd. echter had ik een verkeerd huisnummer ingevuld, heb toen gelijk gebeld maar toen lag het al bij postNL. daarna kreeg ik SMS jes van speedminton of het was goed gekomen en wat ik eventueel kon doen. heb ze gelukkig kunnen ophalen bij het verkeerde huisnummer en nu heb ik ze binnen. De rackets zijn super mooi, echt topkwaliteit! waar voor je geld! dus al met al top service !

Snelle en verzorgde levering.

Het spelletje Speedminton is leuker dan deze review, maar voor het algemene nut, prima 😎

Goede webshop en snelle levering

Alleen jammer dat het pakket niet direct bij een afhaalpunt kan worden bezorgd. En dat bij de levering thuis de bezorgtijd een paar uur van tevoren met 2 uur wordt gewijzigd waardoor ik helaas niet thuis wel. Gelukkig kon ik het pakket alsnog afhalen bij en afhaalpunt, maar daardoor vraag ik mij dus af waarom dit niet direct mogelijk is. Verder tevreden!

Positieve ervaring

Duidelijke webshop en goede snelle levering.

snelle en correcte levering

Een tweetal shuttle setjes besteld. zijn snel en conform bestelling geleverd. Positieve ervaring.

Snel, netjes aangeleverd en overzichtelijke site

Via via op geattendeerd en meteen naar de site gegaan. Site werkt prettig en je hebt snel wat je nodig hebt. Levering was binnen 2 dagen wat ik dus als zeer positief zie. Netjes verpakt met een klein bedank kaartje wat toch wel een pluim verdient. Al met al top.

Goede service en snelle levering, helemaal goed!

Onlangs een leuke set besteld na telefonisch overleg. Vriendelijk te woord gestaan en de volgende dag al de spullen mogen ontvangen. Netjes en stevig verpakt. We zijn er heel blij mee!

Snelle levering en keurig. Verpakt

Sowieso goede beschrijving product en spel an Snelle levering. Verder gewoon heel leuk spel en goede kwaliteit rackets. De site zelf vond ik er wat simplistisch uit zien waardoor ik in het begin twijfelde om wat te bestellen.

Super producten!

Op een beurs gehoord van Speedminton producten. Een set gekocht en hier hebben we veel plezier mee gehad. Daarom vorige week wat extra producten besteld.

Prima service en klantgericht

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle deskundige levering.

Pluspunten

- Snelle communicatie - Snelle levering - Vriendelijk!

- Geen

Pluspunten

Erg snelle reactie. Vlotte bezorging. Ik kreeg allerlei extra's bij de bestelling.

Pluspunten

Levering was prima op tijd, geen kosten voor retourzending

Er kwamen tijdens het toernooi een paar mensen langs van Sppedminton. Dit was zeker niet erg, maar kwam erg onverwachts. We hadden het graag van tevoren geweten dat ze zouden komen.

Pluspunten

Supersnelle levering en goede kwaliteit!!!!!!!!!!

Pluspunten

Altijd fantastische service!

Pluspunten

Producten netjes en vlot geleverd.

Betaalmodule werkte niet. Dit werd na een bericht (in het weekend) overigens wel opgelost door een handmatige betaling na te sturen.

Pluspunten

Alles werd prima afgehandeld

Pluspunten

vooral de bereikbaarheid van speedminton, belde ze zelfs na 18:00, en ook gewoon op een 06 nummer , TOP zouden meer bedrijven moeten doen

Pluspunten

Zeer snelle, correcte levering Bij nabestelling had ik het product de volgende dag al in huis.

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit

Pluspunten

Snel antwoord en goed advies op vragen via mail.

Pr Mauritshof 32

8332 GB Steenwijk

06-51998267

Over speedmintonpoint

SpeedmintonPoint is de webshop van Speedminton® in Nederland. Wij zijn de specialist en leveren alles op het gebied van Speedminton®; Complete (familie)sets, wedstrijd rackets, speeders en diverse accessoires. Wij laten ook graag mensen zelf aan de slag door het geven van clinics. Wil je iets bijzonders organiseren dan kun je bij ons terecht voor Blackminton®.. Dat is Speedminton® maar dan in het donker..erg leuk om te doen. Wil je meer weten, kijk dan even op onze website speedmintonpoint.nl Speedminton® staat voor kwaliteit, duurzaamheid en sportiviteit. Veel plezier met Speedminton®!