Pluspunten

Duidelijke website, snelle en keurige levering, mooi artikel! Mijn kinderen zijn er meteen mee gaan spelen buiten op straat en ook al een keertje in het donker met de speedlights, daar gaan we er vast meer van nodig hebben! De easycourt nog niet gebruikt, maar ga er vanuit dat het super handig is straks op de camping.

Pluspunten

Speedmintonset ziet er leuk uit en je kan het al snel spelen

Ik had er niet eerder van gehoord dan via een tennisvriendin die naar de vakantiebeurs was geweest.

Pluspunten

prima service, goed contact en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering

Pluspunten

Web site duidelijk en de bestelling was de volgende dag in huis.

Pluspunten

- Overzichtelijke site. - Goederen bijzonder snel verstuurd en een dag later in huis. - Gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Ik had voor mijn kleinzoon een set besteld als verrassing , deze werd de andere dag al geleverd, achteraf bleek hij het al te hebben, teruggestuurd en de dag erna al een mailtje gekregen dat zij het ontvangen hadden en het geld al hebben overgemaakt. Petje af, goede service

Pluspunten

vlotte afwikkeling en site zonder problemen

Pluspunten

Snelle reactie op vragen, snelle levering.

Pluspunten

Geweldig spel. je kan met een beetje wind nog spelen en de afstand die kan slaan is formodabel.

De rubberen wind ring die mag in verschillen de gewichten zijn. Ik heb het zelf geprobeerd en het werkt beter voor kinderen, die niet zoveel kracht hebben, om beter hoger te slaan . Zodat zij de tijd hebben om terug te slaan

Pluspunten

goede persoonlijke service, bereikbaarheid via telefoon, snelle levering

Pluspunten

Leuke extra's: extra speeder tube

Pluspunten

Snelle levering. Klein onderdeeltje ontbrak, maar dit is per omgaande nagestuurd, helemaal goed.

Zending beter controleren voordat 'ie op de bus gaat...

Pluspunten

kwaliteit en snelle levering

geen

Pluspunten

Snelle levering. Prima service.

Speedmintonset was niet geheel compleet. De twee ontbrekende speedlights na melding per omgaande ontvangen.

Pluspunten

Speedminton is echt hillarisch, vooral in het donker met de buren en obstakels. Je voelt je opeens weer 18 jaar oud. Doel was badminton bij harde wind kunnen spelen. Dat gaat heel redelijk met de windring. Materiaal kwalitatief erg prettig en mooi. Hoes ook goed, met name dat de shuttles er ook in kunnen. Mooie site ook.

Iets meer lichtstaafjes in de startersset

Pluspunten

Goede snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Alles redelijk snel verstuurd

Link om zending te volgen gaf "geen pakket" !!

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

snelle service goed product

Pluspunten

Duidelijke informatie. Overzichtelijk. Ook informatie over de sport zelf eenvoudig te vinden.

Ik had voor deze zomer nog nooit van de sport gehoord. Misschien iets meer doen aan naams(sport) bekendheid. Over de site geen op- of aanmerkingen

Pr Mauritshof 32

8332 GB Steenwijk

06-51998267

Over speedmintonpoint

SpeedmintonPoint is de webshop van Speedminton® in Nederland. Wij zijn de specialist en leveren alles op het gebied van Speedminton®; Complete (familie)sets, wedstrijd rackets, speeders en diverse accessoires. Wij laten ook graag mensen zelf aan de slag door het geven van clinics. Wil je iets bijzonders organiseren dan kun je bij ons terecht voor Blackminton®.. Dat is Speedminton® maar dan in het donker..erg leuk om te doen. Wil je meer weten, kijk dan even op onze website speedmintonpoint.nl Speedminton® staat voor kwaliteit, duurzaamheid en sportiviteit. Veel plezier met Speedminton®!