Pluspunten

Snelle levering, goed werkende site. Leuke set van goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Kwalitatief goede producten.

Kwam tot de ontdekking dat de zelfde set in Duitsland €5,- goedkoper te koop is. Dit kan niet alleen in de 2% BTW verschil zitten. Het is beter om Europa breed gelijke prijzen te hanteren.

Pluspunten

Heel snelle en goede service

Ik vind het kortingssysteem nogal onduidelijk op de website. Wanneer en hoe krijg je korting...

Pluspunten

Snelheid, kwaliteit, Erg leuk spel als je van badmintonnen houd heeft dit echt een extra dimensie

Tip. je hebt veel ruimte nodig. Je moet eerst echt wennen aan de snelheid.

Pluspunten

Snel, goede prijs en perfect product

Pluspunten

Heldere site, fijn dat jullie ook Paypal betalingen accepteren.

Pluspunten

Snelle reactie op mail en snelle levering!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

ideaal om te spelen wanneer het waait. goed voor de conditie. goede felle kleuren van de speeders. leuk om te spelen wanneer het donker wordt

tot nu toe geen verbeterpunten kunnen vinden

Pluspunten

Volgens afspraak geleverd. Materiaal ziet er goed uit.

Mogelijkheid om bestelling dezelfde dag nog te versturen.

Pluspunten

Vlotte service

Met iPhone 5 bemerkte ik dat webpagina waar je persoonlijke gegevens in moest vullen bleef hangen. Je kon tabblad verder niet gebruiken. Op PC verder geen probleem

Pluspunten

Duidelijke website, prima contact makkelijk bestellen snelle levering en mooie verpakking

Pluspunten

Alles is goed geregeld van bestelling tot levering.

Pluspunten

Snel en overzichtelijk.

Correspondentie en website mogen iets persoonlijker. Bij contact staat geen persoon genoemd en de orderbevestiging en betalingsbevestinging worden afgesloten met "SpeedmintonPoint". Dat is vrij onvriendelijk.

Pluspunten

Bij vragen wordt er zeer snel (dezelfde avond al) contact opgenomen. Verzending en levering was ook heel snel.

Ik begreep eerst het bestelsysteem niet zo goed, maar dat bleek achteraf te komen omdat er "default" een rol extra shuttletjes wordt opgenomen. Misschien is het dus beter dat niet te doen. Verder begreep ik pas toen de bestelling binnen was het verschil tussen alle typen shuttletjes, en vooral het verschil in reikwijdte. Misschien stond dat ook wel op de site, maar was het mij niet zo goed opgevallen.

Pluspunten

Duidelijke site Mooi assortiment Goede prijs en prima afhandeling: duidelijke informatievoorziening via mail en keurige, tijdige levering.

Ik had besteld en zag pas later dat ik korting had kunnen krijgen ivm het Nederlands kampioenschap Speedminton. Volgens mij moeten dit soort akties/kortingen standaard bij de produktkeuze geactiveerd worden en moet je niet zelf een code hoeven invullen. Als dit veranderd kan worden op de site heb je een topsite.

Pluspunten

Goed contact ook in de avond. Snelle reactie op mail!

Pluspunten

Mooie doos, snelle levering, alles in orde.

Pluspunten

Snelle levering Zorgvuldig verpakt Duidelijke website Leuke aanbiedingen

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

Snelle, correcte levering.

Nee

Pluspunten

Duidelijke site, Snelle levering,

Pr Mauritshof 32

8332 GB Steenwijk

06-51998267

Over speedmintonpoint

SpeedmintonPoint is de webshop van Speedminton® in Nederland. Wij zijn de specialist en leveren alles op het gebied van Speedminton®; Complete (familie)sets, wedstrijd rackets, speeders en diverse accessoires. Wij laten ook graag mensen zelf aan de slag door het geven van clinics. Wil je iets bijzonders organiseren dan kun je bij ons terecht voor Blackminton®.. Dat is Speedminton® maar dan in het donker..erg leuk om te doen. Wil je meer weten, kijk dan even op onze website speedmintonpoint.nl Speedminton® staat voor kwaliteit, duurzaamheid en sportiviteit. Veel plezier met Speedminton®!