Pluspunten

Snel en overzichtelijk.

Correspondentie en website mogen iets persoonlijker. Bij contact staat geen persoon genoemd en de orderbevestiging en betalingsbevestinging worden afgesloten met "SpeedmintonPoint". Dat is vrij onvriendelijk.

Pluspunten

Bij vragen wordt er zeer snel (dezelfde avond al) contact opgenomen. Verzending en levering was ook heel snel.

Ik begreep eerst het bestelsysteem niet zo goed, maar dat bleek achteraf te komen omdat er "default" een rol extra shuttletjes wordt opgenomen. Misschien is het dus beter dat niet te doen. Verder begreep ik pas toen de bestelling binnen was het verschil tussen alle typen shuttletjes, en vooral het verschil in reikwijdte. Misschien stond dat ook wel op de site, maar was het mij niet zo goed opgevallen.

Pluspunten

Duidelijke site Mooi assortiment Goede prijs en prima afhandeling: duidelijke informatievoorziening via mail en keurige, tijdige levering.

Ik had besteld en zag pas later dat ik korting had kunnen krijgen ivm het Nederlands kampioenschap Speedminton. Volgens mij moeten dit soort akties/kortingen standaard bij de produktkeuze geactiveerd worden en moet je niet zelf een code hoeven invullen. Als dit veranderd kan worden op de site heb je een topsite.

Pluspunten

Goed contact ook in de avond. Snelle reactie op mail!

Pluspunten

Mooie doos, snelle levering, alles in orde.

Pluspunten

Snelle levering Zorgvuldig verpakt Duidelijke website Leuke aanbiedingen

Ik kan geen verbeterpunten bedenken.

Pluspunten

Snelle, correcte levering.

Nee

Pluspunten

Duidelijke site, Snelle levering,

Pluspunten

Snelle verzending en netjes ingepakt.

Niet.

Pluspunten

Snelle service, ook heel snel antwoord op een vraag die ik stelde. Overzichtelijke site, met duielijke uitleg over de produkten, zodat je als leek ook gemakkelijk je keuze kunt maken. Leuke aanbiedingen en kortingscodes. Gratis verzending boven 35 euro. Bestelling was binnen 2 dagen binnen, top!

Tip: ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering,overzichtelijke website,leuk product, goede prijs

Pluspunten

Super snelle bezorging. Materiaal was bekend vanwege de gegeven clinic. Kan nu nog weinig zeggen over de duurzaamheid.

In de aanbieding niet belijning voor 3 velden maar voor 5. Verder zeer te spreken over de service.

Pluspunten

Snelle service. Proactieve houding.

Slechts 1 kortingcode bij een bestelling in te vullen. Bon vvan 5 eur korting was niet te gebruiken icm vaderdagactie.

Pluspunten

Goede en snelle service, duidelijke site!

Pluspunten

Je wordt continue op de hoogte gehouden per mail over de voortgang van de bestelling. Prima geregeld!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Pluspunten

Prima prijs/kwaliteit verhouding van het materiaal, snelle levering en leuke vrijetijdsbesteding. Deze set gaat zeker mee op vakantie !

Pluspunten

Snelle levering en prima verpakt.

Pluspunten

Duidelijke website, helder bestelproces, snel en netjes geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Accurate werkwijze en snelle levering met een solide verpakking

Pluspunten

Duidelijke, overzichtelijke webshop. Snelle levering

Pr Mauritshof 32

8332 GB Steenwijk

06-51998267

Over speedmintonpoint

SpeedmintonPoint is de webshop van Speedminton® in Nederland. Wij zijn de specialist en leveren alles op het gebied van Speedminton®; Complete (familie)sets, wedstrijd rackets, speeders en diverse accessoires. Wij laten ook graag mensen zelf aan de slag door het geven van clinics. Wil je iets bijzonders organiseren dan kun je bij ons terecht voor Blackminton®.. Dat is Speedminton® maar dan in het donker..erg leuk om te doen. Wil je meer weten, kijk dan even op onze website speedmintonpoint.nl Speedminton® staat voor kwaliteit, duurzaamheid en sportiviteit. Veel plezier met Speedminton®!