x
Pluspunten
Makkelijk besteld, snel in huis. Alleen PostNL deed er twee dagen langer over, niet jullie fout.
VerbeterpuntenVoor één bestelling heb ik 6 emails ontvangen, dit zou wat minder mogen.
Pluspunten
Goede site & service
VerbeterpuntenNvt
Nabestellen van shuttels is erg duur door verzendkosten van 7,50 euro. Dat staat niet in verhouding tot de prijs van het produkt zelf
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenBetere uitleg over de verschillen van rackets, hoe goed is de goedkoopste en wie kan beter een duurder racket nemen en waarom.
Pluspunten
Snelle reactie op de mail (binnen paar uur). Was prijsverschil in product (weekend-maandag), bleek fout te zijn van webshop. Is goed opgelost door iets extra`s mee te zenden.
Verbeterpuntenga vooral zo door!!
Pluspunten
- Goed product - Snelle verzending!
Pluspunten
Snelle levering. Mooie, goede kwaliteit.
Pluspunten
snelle service en snel mails ontvangen.
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Door te googelen ontdekte ik dit bedrijf. Scherp geprijsd. De order werd enorm snel uitgevoerd. Levert dit bedrijf nog andere sportmaterialen?
Pluspunten
Uitstekende communicatie Snelle levertijd Overzichtelijke website Goed produkt
Pluspunten
Heel positief hoe duidelijk de site is en hoe snel je de spullen thuis krijgt.
VerbeterpuntenNiet zeggen dat het morgen binnen komt terwijl er 2 dagen tussen zitten. (is nog niet lang, maar de levertijd klopte nu niet).
Pluspunten
Het bedrijf had een foutje op de site staan waardoor de actie: Gratis verzendkosten niet bij het pakket stond dat ik had besteld. In minder dan een uur na mijn bestelling werd ik persoonlijk gebeld met een excuus en natuurlijk een nieuwe factuur!!! Super service!!!!
Pr Mauritshof 32
8332 GB Steenwijk
SpeedmintonPoint is de webshop van Speedminton® in Nederland. Wij zijn de specialist en leveren alles op het gebied van Speedminton®; Complete (familie)sets, wedstrijd rackets, speeders en diverse accessoires. Wij laten ook graag mensen zelf aan de slag door het geven van clinics. Wil je iets bijzonders organiseren dan kun je bij ons terecht voor Blackminton®.. Dat is Speedminton® maar dan in het donker..erg leuk om te doen. Wil je meer weten, kijk dan even op onze website speedmintonpoint.nl Speedminton® staat voor kwaliteit, duurzaamheid en sportiviteit. Veel plezier met Speedminton®!