Verbeterpunten-
Pluspunten
Overzichtelijke, duidelijke site. Goede hulpverlening als er iets `fout` gaat. Goede aanbieding van extra Tube + 20% korting. Dat mag wat mij betreft wel vaker en zal mensen aanzetten tot kopen.
VerbeterpuntenOp de factuur niet alleen de set die ik heb gekocht met het aantal, maar ook het bedrag a.u.b. Verder misschien iets van een retourformulier of retoursticker erbij. Bovendien heb ik niet via iDeal via de site betaald (storing op dat moment), maar via een aan mij toegezonden digitale acceptgiro. Misschien (nog) meer aanbiedingen via mail/nieuwsbrie
Pluspunten
b
Verbeterpuntenj
Pluspunten
Zeer snelle levering na bestelling via het web.
Kosten omlaag. Ik vind jullie wel erg duur
Pluspunten
Pluspunten
duidelijke overzichtelijke site.
Verbeterpuntenals er in het opmerkingenveld een verzoek wordt gedaan c.q. vraag wordt gesteld dan is het wel fijn als daarop wordt gereageerd. Dat is in mijn geval niet gebeurd.
Pluspunten
Alles is heel snel geregeld. Zeer snelle levering! En het spel is super!!
Pluspunten
goede snelle levering
Verbeterpuntener is totaal geen persoonlijk contact, weet dus niet hoe, als er problemen zijn hoe, dit verder word af gehandeld
Pr Mauritshof 32
8332 GB Steenwijk
SpeedmintonPoint is de webshop van Speedminton® in Nederland. Wij zijn de specialist en leveren alles op het gebied van Speedminton®; Complete (familie)sets, wedstrijd rackets, speeders en diverse accessoires. Wij laten ook graag mensen zelf aan de slag door het geven van clinics. Wil je iets bijzonders organiseren dan kun je bij ons terecht voor Blackminton®.. Dat is Speedminton® maar dan in het donker..erg leuk om te doen. Wil je meer weten, kijk dan even op onze website speedmintonpoint.nl Speedminton® staat voor kwaliteit, duurzaamheid en sportiviteit. Veel plezier met Speedminton®!