Snel en goed

Kwaliteit

Prima snelle levering

Prima snelle levering

Goede prijs, makkelijke bestelling en snelle levering

Ik kwam in aanraking met speedminton tijdens mijn revalidatie-traject. Een leuke en makkelijke sport, en je hoeft buiten niet te wachten op windstil weer. Ik wilde wel kwaliteit hebben, dus op zoek gegaan naar goede rackets. Uiteindelijk de S900 set gekocht. De prijzen op de SpeedmintonPoint webshop zijn vergelijkbaar of goedkoper dan bijvoorbeeld bol.com. We hadden geen verzendkosten en ik kreeg dezelfde dag nog een leverbevestiging. Makkelijk, snel en niet duur.

Op de website is het makkelijk te vinden en het wordt snel en netjes geleverd

Snelle en correcte levering.

Ik heb een Speedminton® Xtreme racket besteld. Het racket was erg netjes verpakt en snel geleverd.

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Duidelijke site. Set ziet er mooi en degelijk uit. Kijk er naar uit om mee te gaan spelen!

wat niet bij bol.com lukte, ging wel bij speedmintin rechtstreeks!

Voor een verjaardag zocht ik een startset van Speedminton. Via Bol.com zou het meer dan een week duren en het kado niet op tijd zijn. Rechtstreeks naar Speedminton gemaild en gevraagd om levertijd. Binnen een uur antwoord! Bestelling was er de volgende dag. Goed verpakt en ook de diverse accessoires zaten erbij. Prima service! Het materiaal van de set ziet er goed uit. Over levensduur kan ik nog niets melden, maar ik verwacht dat het wel tegen een stootje kan. Advies: meldt op website ook de levertijd!

Snelle, nette levering van een fantastisch product!

De startersset gekocht voor de verjaardag van mijn zoon die 11 is geworden. Gebruiksvriendelijke site. Dus snel besteld en de volgende dag keurig verpakt geleverd. Gister gegeven en meteen een potje gespeeld. En echt super! Wij vinden het veel leuker dan badminton. En mijn zoon was er echt super blij mee. Echt een aanrader.

top ervaring

het product is snel aangekomen en voldoet precies naar mijn verwachting.

Leuke set waar we erg blij mee zijn!

Fijne set, op deze manier alles compleet. We hebben deze set gekozen voor de vakantie en hij bevalt heel goed. Goede kwaliteit voor zover we nu kunnen beoordelen.

Snel besteld , snel geleverd

Snel besteld en geleverd, voldoet aan verwachting. Kortom super. Wat een feest met de nightspeeder. Vooral met blacklight een superervaring. Wat een feest. Echt iedereen van 2 tot 80 vind het leuk. Echte aanrader

Wat een geweldige uitvinding!

Eindelijk een combi tussen tennis en badminton gevonden. Heerlijke manier van bewegen en je wordt er blij van. Nu gelijk op onze vakantie uitgeprobeerd, elke ochtend even wat beweging met Speedminton.

Prima service, prima producten

Webshop zelf is niet altijd even sterk qua techniek. Producten zijn top en heb er onwijs veel plezier van! Ondanks de drukte bij PostNL werd ik tijdig geïnformeerd. Toppers!

Top spel

De kids zijn helemaal blij. Veel leuker dan een normaal badmintonspel. Goede koop, goed verpakt en netjes afgeleverd.

Super leuk!

Leuke variatie en ideaal met wind

Super snelle levering van fantastische producten.

Fantastische set gekocht. Werd super snel geleverd.

Geweldig!

Ondanks mijn beperkte energie, kan ik nu toch weer een leuk actief spel doen! Heerlijk!

Supersnel!

Ik vond de hele ervaring uitstekend, zonder problemen. Supersnel levering, mooie spullen, goede kwaliteit als verwacht. Helemaal geen klachten.

Snelle bezorging, Rackets zien er goed uit.

Een goede speedy levering

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Top materiaal

Snelle verzending en ontvangen.

Vlotte levering en prima kwaliteit

De website is overzichtelijk waardoor een goede keuze gemaakt kan worden. Levering was vlot en bezorging was goed te volgen.

Achat d'un pack de volants Speedminton

Commande passée aisément sur le site internet - Réaction rapide - Livraison dans les 48 h - Très bon !

Geweldig !!

Fijne overzichtelijke site en snel geleverd

Praktische website, goede organisatie en snelle levering

Al mijn aankopen werden stipt geleverd en komen overeen met de foto's en gegevens op de website. Ook de prijs van de producten zijn meestal goedkoper dan dezelfde aanbiedingen op andere websites. Alleszins vind ik dat de firma "Speedminton" de leider op de markt is voor al wat het Speedbadminton betreft.

Pr Mauritshof 32

8332 GB Steenwijk

06-51998267

Over speedmintonpoint

SpeedmintonPoint is de webshop van Speedminton® in Nederland. Wij zijn de specialist en leveren alles op het gebied van Speedminton®; Complete (familie)sets, wedstrijd rackets, speeders en diverse accessoires. Wij laten ook graag mensen zelf aan de slag door het geven van clinics. Wil je iets bijzonders organiseren dan kun je bij ons terecht voor Blackminton®.. Dat is Speedminton® maar dan in het donker..erg leuk om te doen. Wil je meer weten, kijk dan even op onze website speedmintonpoint.nl Speedminton® staat voor kwaliteit, duurzaamheid en sportiviteit. Veel plezier met Speedminton®!