Snel en goed geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd. Ik ben super tevreden met mijn nieuwe speedminton set.

Prima service en snelle levering.

Mooie website met voldoende informatie en een fijne shop om te kopen. Prima service en snelle levering.

Zeer snelle service

Service, is gewoon top.... alleen jammer dat de producten redelijk prijzig zijn, en zeker duur worden wanneer je moet verzenden naar België

Snelle levering en zeer goede kwaliteit.

Prima webshop kwaliteit zoals beschreven, zeer snel geleverd, goede prijs. Aanrader!

Voor de 1e keer heb ik via deze site besteld. De levering kwam zeer snel. De zending was degelijk verpakt en de producten zijn zoals beschreven. Tevreden!

Aanrader!

Speedminton is een mooi product, ideaal voor op de camping! Met de mooie jubileum set kun je een hele tijd vooruit. Wij zijn helemaal blij ermee!

Prima, product voldoet aan de verwachting

Prima, product voldoet aan de verwachting

snel geleverd

Racket volgende dag geleverd en goed verpakt.

Jammer dat er geen telefonisch contact vermeld staat op de site. Zeer snelle levering!

Uitstekende en snelle service A+

Super leuk

Leuke variatie op badminton en tennis. De shuttles werken goed bij wat wind. Mooi geleverd in een tasje.

Topperdepop!!!

Zeer snelle levering en uitstekende service

Bestelling op vrijdag aan het eind van de middag geplaatst en op zaterdag al ontvangen. Vragen werden zeer snel, via de mail beantwoord.

Tevreden over product niet over levering

Pakje was in de regen op tuintafel gelegd. Apart want er is een overhang bij achterdeur, maar dit is logistieke kant over producten en snelheid tevreden

Snelle levering. Mooi product

Ik ben erg tevreden met het product. We hebben al met veel plezier speedminton gespeeld. Levering was binnen 24 uur!

Prima webshop

Verkopen wat ze beloven. Omschrijving op de site is duidelijk en overzichtelijk Het bestellen gaat makkelijk. Snelle verzending en goed verpakt. Shuttles zijn van degelijke kwaliteit. Ben er zeer tevreden mee.

Goede service, prima materiaal

Eind vorige week een Speedminton® Xtreme racket gekocht een deze voldoet volledig aan de verwachtingen. De aankoop was eenvoudig via SpeedmintonPoint, de levering was zeer snel en de racket zelf is zeer degelijk, licht en zeer goed te hanteren. Hopelijk verbetert mijn spel ietsje. Prima service en webshop.

De drie G's

Gaaf produkt; Goede service; Geweldige mensen.

Snelle levering!

Ik zocht en vond hier de juiste producten en het werden snel geleverd, top!

Snelle levering.

Helemaal naar wens.

Keurig verpakt en goede communicatie via de mail omtrent het bezorgtraject.

speedminton: sport met social distancing

Ik ben een diehard badmintonner. Vermits door het virus we bijna niet kunnen spelen in zaal, hebben ik samen met enkele vrienden zeer snel beslist om speedminton een try-out te geven. Eigenlijk crossminton. We spelen sinds eind mei tot 3 keer per week. Veel voorbijgangers stoppen en kijken verbaasd naar dit snelle spel. Ik geef ook badmintontraining aan jeugdspelers en we gaan voor hun ook een dagje speedminton proberen te organiseren. Onze volgende stap zal speedminton in zaal zijn. We hebben nu een deftige racket wat het spel alsnog sneller en leuker maakt. Het is allemaal begonnen als coronasport, maar we gaan dit blijven doen, natuurlijk in combinatie met badminton. Het is een sport voor jong en oud. Groeten, Marc Roelans

Goed en snelle levering. Het pakketje was er een dag eerder dan verwacht waardoor ik het nog net mee kon nemen op vakantie, super! Kreeg snel bevestiging via de mail wat ook goed was.

Hele fijne set

Mooie set om te beginnen met verschillende snelheden

Uitstekende aankoopervaring.

Zeer goede klantgerichte service en snelle en vriendelijke communicatie. Een absolute aanrader voor uw speedminton aankopen.

Pr Mauritshof 32

8332 GB Steenwijk

06-51998267

Over speedmintonpoint

SpeedmintonPoint is de webshop van Speedminton® in Nederland. Wij zijn de specialist en leveren alles op het gebied van Speedminton®; Complete (familie)sets, wedstrijd rackets, speeders en diverse accessoires. Wij laten ook graag mensen zelf aan de slag door het geven van clinics. Wil je iets bijzonders organiseren dan kun je bij ons terecht voor Blackminton®.. Dat is Speedminton® maar dan in het donker..erg leuk om te doen. Wil je meer weten, kijk dan even op onze website speedmintonpoint.nl Speedminton® staat voor kwaliteit, duurzaamheid en sportiviteit. Veel plezier met Speedminton®!