gewoon goed

Toppie

Alles goed ingepakt snelle levering geen beschadigingen

Netjes snel geleverd

Makkelijk werkt alles je niet veel te doen om een mooie lichtshow te maken

Netjes persoonlijk contact gehad dat de bestelling iets later zou komen , netjes verpakt!

Ik zocht een splitter voor de speakerboxen van ons zangkoor. Makkelijk gevonden bij DJstunter, besteld, betaald, keurig op tijd was het binnen. En het werkt zoals ik verwachtte, goed. Top

Prima eerste online ervaring

We zijn wel eens naar Valkenswaard gereden voor kabels die we snel nodig hadden. Nu verlichting online besteld, op voorraad en de voordeligste aanbieder. Dat ging goed. Netjes op de hoogte gehouden van de verzending. Wel even een mail gestuurd voor ontvangst van de factuur, maar ook daar kwam snel antwoord op.

vriendelijke mensen prima service

Ik heb een platenspeler gekocht, maar daar had ik een vraag over dus heb ik gebeld. Hele vriendelijke meneer aan de telefoon gekregen. Deze heeft mij uitstekend geholpen, en inmiddels ook nog eens blij met mij nieuwe platenspeler.

Netjes op tijd

Netjes op tijd

Nette bezorging

Ik heb onlangs een dj booth besteld bij Dj Stunter de,e werd tamelijk snel opgestuurd deze was netjes ingepakt zonder beschadigingen en zo Op het moment kan ik zeggen top levering en goeie kwaliteits prijsverhouding

Vlot en correct

Vlotte levering, ook als het snel moet gaan.. Vriendelijke hulp bij problemen na verkoop..

Prima Service, Snelle levering

Prima service, snelle levering

Klasse materiaal , super goed

Mooi en kompleet levering

Snelle service, en levering.

Mengpaneel besteld, 2 dagen later al in gebruik genomen, en ingebouwd. Verder levering snelle.

Altijd snelle levering

Goeie kwaliteit

Toppie

top

goed advies gekregen en het werkt allemaal prima

Prima geregeld en snelle reactie

Snel verstuurd

Goede service, meedenken en behulpzaam

Had een draadloze microfoon set besteld waarvan de voorraad helaas niet klopte. Werd dezelfde dag nog gebeld en op mijn aangeven dat ik het product snel nodig had is er een aangebroken product opgestuurd zodat ik geholpen was. Daarna is er snel een nieuwe set besteld en opgestuurd.

Gewoon goed

Goed en duidelijk advies en snelle levering

Goed en duidelijk

Bestelling gedaan en alles verliep vlot.

Gekleurde flashlampen besteld En alles netjes aangekregen. Bedankt dj stunter.

Had een probleem maar is super snel opgelost

Vriendelijk

Dj stunter had niet in voorraad wat ik wilde karaoke luidspreker. Ze Boden een andere aan die kwam binnen een dag en is heel goed

Ontzettend goed voorgelicht ivm keuze monitoren!

Prima service en zeer behulpzaam en vakkundig!

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard