Snelle levering, prima lampen

....

Fafantatisch

Ik koop hier alle mijn dj apparatuur. Word altijd vriendelijk geholpen. Denken mee in oplossingen en geven een goede prijs kwaliteit verhoudingen. Ik kom hier graag terug

Precies volgens afspraak en vrij snel gewoon perfect.

Attent Vriendeluk Vlot Prijsbewust.

Prima ervaring.

Door transport een kapotte lamp ontvangen, er werd niet moeilijk gedaan een een nieuwe gestuurd.

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle bezorging

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle bezorging

Leuke winkel

Goede prijs en snel geleverd

oude rookmachine had het na jaren trouwe dienst begeven. Nieuwe besteld en een paardagen later weer alles up and running. Blij mee

is goed

Prima bedrijf

Mengpaneel gekocht, ik had vragen over levering, prima opgelost. Keurig netjes afgeleverd.

Prima levering

Netjes verpakt

Mijn bestelling kon niet geleverd worden conform de bestelling en daar een telefoontje over gehad en kreeg ik een ander artikel voor en prijsverschil was voor DJ-Stunter, lekker aan het stunten met de prijzen zeg ik!!

Mooie producten voor een goede prijs verhouding

Ben zeer tevreden met dit bedrijf, ze denken met je mee zeker ook omdat het voor mijn fotostudio allemaal net even anders is als voor een DJ.

bluetooth speaker werkte niet ! probleem snel opgelost

Mijn dochter heeft online een speaker gekocht. Na 7 maanden kreeg ze problemen met bluetooth. Ik kon het opsturen maar vond het leuker om daarheen te rijden. Eigenaar had er geen nieuwe om deze te vervangen. Hij deed echt heel soepel om met een andere in te ruilen. Ook heel vriendelijk en relaxed persoon met omgaan met klanten. Kwam bij mij heel vertrouwd over. Ik zie een bedrijf die iets verkoopt pas op het moment dat er problemen ontstaan met producten en hoe los het die op. Ik kan met een gerust hart naar deze winkel en ik kan dit iedereen adviseren om producten bij deze winkel te kopen.

Zeer snelle levering

Meestal duurt het wel een aantal dagen , maar deze was zeer snel in huis, Toppie

Goede en correcte levering

Mijn ervaringen met DJstunter zijn zonder meer goed. Ik heb het bestelde product binnen 1 dag geleverd mogen ontvangen!

Klantgericht, meedenkend en snel

Prima service, zowel het bestellen als de levering zijn uitstekend verlopen. Bedrijf belde naar aanleiding van de bestelling en gaf goed advies over de te bestellen producten.

Top product en vlotte levering!

Doen wat ze beloven! Zeer correct geleverd voor de laagste prijs!

En goede service

slechte service

koop je een versterker zit er geen goede netsnoer bij ,melding gemaakt bij DJ stunter ze gaan het uitzoeken maar niets meer van gehoord , Nog wel weer een mail gestuurd maar geen reactie

gewoon goed

Toppie

Alles goed ingepakt snelle levering geen beschadigingen

Netjes snel geleverd

Makkelijk werkt alles je niet veel te doen om een mooie lichtshow te maken

Netjes persoonlijk contact gehad dat de bestelling iets later zou komen , netjes verpakt!

Ik zocht een splitter voor de speakerboxen van ons zangkoor. Makkelijk gevonden bij DJstunter, besteld, betaald, keurig op tijd was het binnen. En het werkt zoals ik verwachtte, goed. Top

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard