Pluspunten
Prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
snelle levering en heel secuur en vriendelijk en niet duur
Pluspunten
Echt super tevreden met de snelle afhandeling en toezending van onze bestelling, had eerst als eigenaar mijn vraagtekens of dit geen fake bedrijf was, maar na het gecontroleerd te hebben was dit echt niet zo, en dat bleek ook wel uit de door ons gedane bestelling
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan, jullie mogen best trots erop zijn hoor. Ik als eigenaar heb eigenlijk niet zoveel met internet eigenlijk maar toch de site en shop bekeken, complimenten hiervoor vanuit Twente.
Pluspunten
Mocht er onverhoopt toch iets aan de hand zijn of er lukt iets niet met aansluiten, even bellen en je wordt gelijk wegwijs gemaakt met aansluiten. Mocht er iets niet werken wordt er gelijk spoed achter aan gezet om te zorgen dat het gemaakt wordt super service zijn maar weinig winkels waar ik zo aardig en bekwaam ben geholpen.
Pluspunten
Heel breed assortiment en duidelijke website. Zeer goede aftersales communicatie m.b.t. levertijden en bezorging van het bestelde artikel.
VerbeterpuntenIk heb de statusmail "Verzonden" dubbel ontvangen, maar dat is misschien toeval. Zelf had ik het nog fijner gevonden als ook de track&trace informatie in deze mail zou staan met evt. een link die direct inzicht geeft in de verzendstatus.
Pluspunten
Goed en zeer goede prijs kwaliteits score
VerbeterpuntenWeet ik niet
Communicatie kan beter
Pluspunten
Veel voorraad en veel goedkoper als de concurrentie.
Pluspunten
Klant gericht, denken mee. Goede prijs kwaliteit verhouding, alleen kan de prijs per dag behoorlijk verschillen. Dit geldt voor meerdere internet winkels, dus niet alleen bij DJstunter
Pluspunten
Uiteindelijk uitgebreidere versie van dj-controller geleverd voor zelfde prijs. Bij telefonisch contact direct goed advies en/of alternatieven besproken die qua prijs en/of gewenste functionaliteit aansluiten.
VerbeterpuntenVoorraadstatus op de site in het weekend en op maandag zou rekening moeten houden met verkopen in dat weekend.
Pluspunten
Snelle levering, kwaliteit van het bestelde product overtrof mijn verwachtingen.
Pluspunten
Snel antwoord op email en snelle levering.
Pluspunten
Pluspunten
Vakkundig personeel met verstand van zaken. Je betaalt hier nooit te veel.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Eergisteren een set boxen besteld en een versterker. Bleek de versterker niet voorraadig heb ik een betere gekregen voor hetzelfde geld. echt goede service en nette levering
Verbeterpuntenniks op aan te merken, ook een mooie winkel hebben jullie met veel spullen