Snelle levering goede service

Bestelling geplaatst bij DJstunter. Producten snel geleverd. Één item werd helaas vergeten, maar waar mensen werken worden uiteraard fouten gemaakt. Dit is direct en op een perfecte manier opgelost door een van de medewerkers. Hulde! De volgende keer zal ik dus zeker zonder twijfel weer bestellen bij DJstunter!

À recommander

Très content de Dj Stunter, prix très intéressant. Livraison rapide (généralement réception le jour suivant La communication est vraiment facile, on reçoit une réponse très rapidement. À recommander

iDance Audio Groove 214 MK2 portable bluetooth party speaker

iDance Audio Groove 214 MK2 portable bluetooth party speaker besteld, Ging allemaal goed alleen wat jammer is dat ze slecht bereikbaar zijn en dat als je voor 23,59 uur besteld hij niet de volgende dag binnen is.

Betrokken ondernemer!

Hard werkende retailer die betrokken is bij zijn klanten en dienstverlening. Luistert goed naar opbouwende kritiek. In deze drukke periode werd, bij uitzondering de 24-uur levering niet gehaald, daarna op positieve wijze de gereageerd en gecommunic eerd. Geeft vertrouwen.

Er was iets niet meegeleverd

Wij hadden meerdere dingen besteld maar 1 ding was niet meegeleverd. Wij hebben zelf niet gekeken omdat het om verjaardagscadeau's ging en die hadden we direct ingepakt. Een tijd (maand) later bleek 1 onderdeel niet in de doos te zitten. Ook dom van ons zelf dat we niet gekeken hebben maar je vertrouwd erop dat het er in zit. Naar aanleiding van mijn mail hebben ze uit service de ontbrekende bestelling alsnog toegestuurd. Terwijl dit normaliter binnen 48 uur gemeld moet worden. Top service!

Top bedrijf

Snelle levering en producten van top kwaliteit!

Hele goede service.

Mijn mengpaneel deed het niet goed meer dus heb ik hem terug gestuurd met de 2 jaar garantie die daarbij zit. Toen een paar weken later ontving in een gloednieuw mengpaneel waar alles het beter dan ooit op deed. Kortom: Een hele goede service!

Snelle levering, goede service

Lange tijd terug party speakers besteld. Werden keurig op tijd geleverd en werd goed op de hoogte gehouden van het bestelproces. Ruime keuze aan apparatuur. Top winkel.

Perfecte service

Onlangs een idance gekocht met extra microfoon. Deze bleek kapot te zijn en er werd direct een nieuwe opgestuurd! Prima service.

Heel slecht nooit meer

Ik doe een bestelling, betaal met visa , heb 1 dag moeten wachten op goedkeuring door hun psp ******controle. Toen het uiteindelijk goedgekeurd was , bleek mijn artikel niet meer voorradig waardoor ik nu geen sinterklaas cadeau heb! Ik ben hier echt niet blij mee! Voor mij nooit meer!

Verkeerde foto bij Ibiza AMP800 versterker, misleidend!

Ik voel me opgelicht

Snelle verzending en persoonlijk contact

De Idance was niet meer in de bestelde kleur. Ik werd persoonlijk gebeld en er werd heel fijn meegedacht. Overeengekomen dat we een andere kleur zouden ontvangen. Volgende dag al in huis!

Snelle reacties op mail en super service

Tol site lekker overzihtelijk

Leuk vergelijk kunnen maken.

Top winkel

Goede service . Snelle levering.

Goede prijzen! Mooie Acties en top producten.

Overzichtelijke website mooie spullen en scherpste prijs.

Goede service, klantvriendelijk

Netjes geholpen. Ik beveel deze zaak aan

Goede service en kwaliteit

Ik had een klein probleem met een mengtafel en werd meteen geholpen

Hele goede service en scherpe prijzen!

Hele scherpe prijzen en makkelijk besteld. Ook nog eens de volgende dag in huis!

Snelle levering en een hele goede prijs!

Super service!

Op top drukte even gebeld om de order te bevestigen en werd super geholpen. Helemaal Top!

Goed geholpen tijdens onze zoektocht naar een karaoke set voor onze dochter. Goed en snel advies. Goede service!

Mooie kwaliteit voor een correcte prijs

Mooie website

Mooie website Overzichtelijk en aantrekkelijke prijzen. Verkopen veel mooie producten Goede kwaliteit. Gratis verzending is helemaal fijn.

Super. Snel geleverd. Perfect in orde.

Een drumstel gekocht en ik kreeg alles prima op tijd. Leuk dingetje ook.

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard