Pluspunten

Erg flexibel en meedenkend in de keuze van het product

Pluspunten

Geweldige service en vooral meedenkend met de klant. Professioneel advies over mijn aanschaf gekregen.

Pluspunten

Lever de spullen die besteld zijn, geen andere kleur. Beantwoord emails van de klant. Neem de telefoon op als er gebeld wordt. Laat de klant geen weken wachten op zijn geld. Geef de klant het idee dat ze serieus genomen worden met hun klacht. Onprofessioneel zooitje ongeregeld.

Pluspunten

's Avonds laat een paar lampen besteld die ik de volgende dag in huis moest hebben. 's Ochtends bleek dat postnl ze pas een dag later zou gaan leveren, dus dat zou te laat zijn. Even met djstunter gebeld, en ze hebben mijn pakket alsnog via redjepakketje.nl verstuurd, waardoor het die avond nog in huis was, zonder extra extra kosten. Super service!

Pluspunten

ik zou de mensen zeggen als je hier wat van besteld dat het super top is ook de service als het niet goed is hoe het zeer netjes wordt opgelost echt super zouden veel meer van zulke bedrijven moeten zijn

Pluspunten

Flexibel en meedenkend en goed bereid voor een passende oplossing.

Begrijpend lezen, vraag en antwoord beter interpreteren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

zeer klant onvriendelijk als je gebruik wilt maken van je garantie als ze kunnen verkopen zijn ze wel behulpzaam

garantie op al onze producten staat op de site,de voeding van mijn subwoofer was doorgebrand volgens hun was de speaker ook opgeblazen als ik een bijbetaling van 200 euro zou doen kon hij gemaakt worden werd gezegd speaker was een half jaar oud dacht dat dit onder garantie viel nee speakers vallen niet onder garantie werd gezegd ,vermeld dat dan ook op de site of zet dat dan zwart op wit bij je aankoopbon.

Pluspunten

Super goed en persoonlijk advies gekregen bij mijn bezoek aan de showroom van DJ Stunter. Nadat er een klein probleem was met de uitgezochte microfoon is dit op een zeer professionele en klantvriendelijke manier opgelost. Bedankt hiervoor.

geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levertijden worden niet nagekomen, ruim op tijd vrijdag gekocht maar op zaterdag niks geleverd gekregen. Bel je op om te vragen waar het product is dan leggen ze de schuld neer bij post.nl, terwijl ik nooit een track en trace code gekregen heb dus ze liegen tegen mij. Verder is de klantenservice alles behalve klantvriendelijk en denken ze totaal niet meer. Product bij een andere webwinkel gekocht die wel hun beloftes nakomen. DJ Stunter is waardeloos!

Pluspunten

Snelle levering van de Idance. Later bleek dat er erg veel gezoem was als de microfoons aanstonden. Gemaild en we kregen meteen een nieuwe set microfoons. Super geregeld.

Pluspunten

Snel, eenvoudig en goed geregeld! Ook de kleine tegenvaller, werd vlot en adequaat opgelost. Een volgende aankoop gaat zeker bij DJ stunter plaatsvinden.

Pluspunten

Groot assortiment. Super klantvriendelijk en snelle service! Ik kom hier zeker terug!

Pluspunten

ons partymix setje deed het niet na over en weer mailen zijn we er heen gereden en is alles opgelost en ter plaatse geregeld hulde aan Paul!!

een vestiging iets dichter bij, moesten 1.5 uur rijden om er te komen :)

Pluspunten

ik meldde een defect aan het product en letterlijk binnen 24 uur een vervangend product zonder moeilijke vragen.

Pluspunten

Uitstekende SERVICE, en natuurlijk een eerlijke prijs!!!

Pluspunten

Goede, snelle service. Eén keer een technisch probleem gehad. Geluidsbox werd meteen omgewisseld voor een nieuwe.

Pluspunten

Na grondige vraagstellen, hebben ze mij verkeerde product omiddelijk vergvangen, en dit binnen de 24u. Dat is pas een toppe service! Ik ben jaren lang klant bij DJ stunter, en twijfel nooit om van uit Hasselt, Belgïe, naar Valkenswaard te rijden.

Juiste tarieven van verschillende modellen van speakers gamma's en beschikbaarheid van producten op de website

Pluspunten

Beste DJ stunter, Ontzettend bedankt voor deze geweldige service. De nieuwe microfoon is al binnen en doet het prima! Aldus mijn blije dochter;-)

Pluspunten

Misschien een extra doos om de artikelen heen ?

Pluspunten

Zo hoort het! Meedenken over een vraag van mij als klant, goed advies geven en een dag later de spullen in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe prijzen, snelle reactie van support

Kom afspraken mbt levertijden die op de site vermeld staan na / adverteer er niet mee wanneer deze niet nagekomen kunnen worden. "Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis", niet dus. Op vrijdag om 17.00 uur bestelling geplaatst, direct betaald met Ideal. Het is nu maandagmiddag en nu pas een aanmeldbevestiging ontvangen; Verwacht bezorgmoment: dinsdag, beetje jammer...

Pluspunten

Top, vandaag een speakerset met bluetooth gekocht goed geadviseerd en perfect geluidje nu in de woonkamer. Het knalt nu met een dikke bass met ieder feestje.

Pluspunten

snelle levering en snelle reactie op een vraag achteraf.

Pluspunten

Zeer bekwaam en vriendelijk personeel. Prima geholpen met duidelijke uitleg

Geen. Gewoon op deze voet verder gaan.

Pluspunten

Wat een service! De bestelling (Idance blaster) werd meteen de volgende dag geleverd (in deze drukke tijd). Helaas door een productiefout bleek de bijgeleverde microfoon het niet te doen. Ik heb gebeld, werd super vriendelijk te woord gestaan en kreeg de volgende dag meteen een nieuwe microfoon geleverd! Top!

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard