Pluspunten

Levering keurig ,per mail en sms, op de afgesproken tijd geleverd. Ontzettend aardige bezorgers

Pluspunten

gister besteld morgen in huis geweldige service

Pluspunten

super snelle berzorging, echt super snel.

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Slechte service. Ibiza Sound-Cube 2.1 set gekocht. Na aansluiten thuis was er enorm veel ruis hoorbaar over de speakers ook de sub had een behoorlijk brom geluid wat dus door de muziek heen hoorbaar was. Heb deze sub toen omgeruild en ook bij dei sub het zelfde euvel. Wilde mijn geld terug en heb daarop een mail gestuurd mijn geld te retouneren. Geen enkele reactie van hun kant. Na bijna een week gebeld en na overleg met verkoper met bijbetaling van 305 euro eem BST KE 210 2.1 set gekocht. Ook deze set had mankementen waaronder de ventilator die heel veel lawaai maakt en boven de muziek uitkomt tevend weer heel veel ruis over de speakers. Heb de set weer terug gestuurd en wil al mijn geld terug 635 euro ruim. Nu zegt men dat de set en de verpakking beschadigd zijn en niet meer terug genomen kan worden. Kortom men wil geen geld terug geven en wil men zelfs alle kosten gemaakt door hun voor het opsturen en leveren op mij verhalen. Tip van mij. Laat dit bedrijf links liggen. Slechte spullen die ze verkopen.Slechte verkopers en service is nul. Je kunt beter wat meer geld uitgeven om wat goeds te kopen dan die goedkope rotzooi van hun,

Pluspunten

Ze zijn hun afspraken nagekomen zoals beloofd.

Pluspunten

uiterst bekwaam en vriendelijk personeel. Ben met een goed gevoel de winkel uitgegaan

prima in orde, nette winkel

Pluspunten

Zeer snelle levering!

Pluspunten

Zeer goede service,en materiaal. Ook over de prijs heb ik zeker niet te klagen. Bedankt dj stunter

niks te verbeteren top bedrijf

Pluspunten

Top service!

Pluspunten

Goed geholpen en goede kwaliteit Raad dit bedrijf echt aan

Pluspunten

Zeer vriendelijke, vlotte service en uitermate tevreden over het geleverde product

Ga vooral zo door en blijf leuke stunts verzinnen

Pluspunten

Meerdere malen besteld, geen problemen gehad.

Afterpay gratis maken

Pluspunten

Superfijne en gebruiksvriendelijke website, geeft veel informatie over het product. Retourproces en voorwaarden zijn helder beschreven op de site. Over het geheel genomen ademt de site, service en communicatie een sfeer van persoonlijkheid uit.

gratis retour verzenden zoals bij vele andere bedrijven

Pluspunten

Ik heb even gebeld met de klantenservice omdat ik een vraag had, zeer vriendelijke en enthousiaste medewerker en prima geholpen.

Een gratis retourservice zou het nog perfecter maken

Pluspunten

De uitgebreide sortering van artikelen, vlugge bezorging en afhandeling over het algemeen!

het is goed zo niets op aan te merken

Pluspunten

Goed geholpen bij de keuze die ik moest maken tussen 2 speakers. Volgende dag al in huis en werkt super :)

Pluspunten

Altijd snelle levering. Deze keer iets duurder dan concurrent maar vanwege betrouwbaarheid toch voor DJstunter gekozen.

Extra kosten voor betalen paypal

Pluspunten

Persoonlijk contact na een bestelling! Erg leuk en professioneel. Ouderwets goede service

Snel en efficiënt! Zeer tevreden.

Pluspunten

De geleverde bestelling was niet helemaal compleet, echter hebben ze dit binnen één werkdag gecorrigeerd.

Pluspunten

zeer correcte communicatie, levering zoals aangegeven, vriendelijke en behulpzame leverancier

Alles was prima in orde. Bedankt.

Pluspunten

Al een aantal jaren klant bij DJstunter. Heb hier ondertussen al veel gekocht. Loop regelmatig een keer binnen om nieuwe dingen te testen.

Pluspunten

Voordat ik besteld heb even gebeld of ik het juiste had. Daarna meteen besteld en de volgende dag netjes geleverd door DHL.

Ga zo door DJstunter!

Pluspunten

Beste prijs die ik kon vinden op internet en snelle levertijd!

Accessoires toevoegen als optie bij product

Pluspunten

Uitstekende snelle levering, voor 23.59 de volgende dag al in huis!

Geen tegenvallers

Pluspunten

Zeer goede levering !

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard