Pluspunten

Nette prijs, snelle levering

Pluspunten

We hadden een Idance XD3 bestelt in het wit met blauwe verlichting. De volgende dag kregen we een telefoontje, die witte met blauwe verlichting was uit de omloop, om te overleggen wat we wilde doen. Zwart met rode verlichting of wit met rode verlichting. Netjes afgehandeld en snelle levering!

Pluspunten

super snelle levering! onze dochter zingt de sterren van de hemel met haar eigen idance cube!!!!

Pluspunten

snelle levering en goede materialen

Pluspunten

Ik ben echt enorm tevreden over dit bedrijf en de werkwijze. Ik heb op een vrijdag middag een karaokeset besteld en had deze hetzelfde weekend nog nodig. Ik heb deze mensen gemaild met de vraag of ze dit nog konden leveren, ze zeiden als je voor 13.00 uur besteld kunnen we er voor zorgen dat dit nog vanavond bij je in huis is, dit gedaan en inderdaad dezelfde avond geleverd echt fantastisch! Dikke pluim voor dit bedrijf, voortaan bestel ik al mijn muziekbenodigdheden via deze site!

Alleen maar een positieve ervaring met dit bedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gewoon goed en snel

geen.

Pluspunten

De afmetingen zouden nog bij de artikels vermeld kunnen worden.

Pluspunten

Snelle levering, op tijd en conform verzoek

Pluspunten

Sennheiser microfoonsysteem gekocht voor onze band. Nette prijzen en prima uitleg!

Binnenkort willen we een Shure in ear systeem aanschaffen. Hopen dat jullie dit merk ook op korte termijn kunnen leveren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geen

geen

Pluspunten

-correct te woord gestaan aan telefoon -zeer snelle levering -perfecte afhandeling van vragen

Pluspunten

Super snelle levering! Top verpakt! En dan ook nog eens een geweldig product mogen ontvangen! Dikke tien!

Pluspunten

Gewoon prima

Nvt

Pluspunten

Gebeld voor een setje speakers gisteren. Goed advies. Vette set. Nu al ontvangen.

Pluspunten

Goede service door meeleveren van uk stekkeradaptor zodat mijn zoontje gelijk aan de slag kon toen hij het pakket open maakte

Pluspunten

Mooie licht demonstratie gekregen. Vette laser gekochr

Pluspunten

Lage prijs, snelle levering

Pluspunten

perfect, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

geen tegenvallers

Pluspunten

Wat ze beloven komen ze na. Gewoon snel en goed.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Dit bedrijf krijgt een warme douche. Top hoe ze mijn bestelling hebben afgehandeld. Ondanks dat ze mijn bestelling niet hadden gezien. Gebeld en nog dezelfde dag had ik mijn bestelling in huis.

Geen idee

Pluspunten

De kleur van de door ons bestelde karaoke box was niet meer leverbaar. Binnen 1 uur kreeg ik hierover al een telefoontje van DJstunter. Andere beschikbare kleur gekozen en de volgende dag netjes in huis! Tot de volgende keer zou ik zeggen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aanvankelijk snelle levering probleem met de levering goed opgelost prima service !

Pluspunten

De bestelde kleur kon jiet geleverd worden. Werden netjes hierover gebeld en gevraagd of het een probleem was dat ze een andere kleur leveren

Pluspunten

goede en snelle levering

Leenderweg 21

5554CK Valkenswaard