Zeer slecht bereikbaar
Bellen doen ze niet aan. Heb ze proberen te mailen en contacteren via de chatbox, echter zonder succes.
8 October 2020
Review overzicht
8 October 2020
joep van belkom
Nijmegen
Erg betaalbaar en snel reactie bij issues. Indien je vergeet dat het voertuig is verkocht krijg je ook een mail dat je verzekering met terugwerkende kracht kan worden beëindigd. Zou ze zeker aanraden!
29 September 2020
Nick O.
Zaandam
zit sinds enkele maanden bij verzekeruzelf en vanaf het begin helemaal ruk met het online systeem. zijn maar halve dagen bereikbaar via een chat als die het doet overigens. elke keer weer een k smoes waarom het op dat moment niet zou werken en als je wil resetten kot er geen link binnen op de bij hen bekende mail. maar facturen sturen kunnen ze wel per mail. echt waardeloos
25 September 2020
Marcel Van Veldhuizen
Veenendaal
Ik ben al dagen bezig om een schadeclaim ingediend te krijgen. Wat een ramp via iOS. Je zou bijna de schade zelf gaan vergoeden dat scheelt uiteindelijk een hoop stress ... Dan probeer je te chatten om tot een oplossing te komen ... is er een technische storing. Kom op, dat kan beter!
14 September 2020
Petra Kotterman
Den Haag
Na 14 jaar schadevrij voor een autoverzekering toch hoge verhogingen. Eerst als klant binnenhalen en dan cashen, wegblijven...
25 August 2020
Marcel
Hilversum
Mijn hoofdissue (het opzeggen van mijn verzekering) is netjes en snel opgelost. Heel prettig. Het feit dat ik niet kon inloggen nog niet. Ik weet niet of dit voor meerdere klanten van jullie geldt. Kan een puntje zijn om naar te kijken.
10 August 2020
Joyce
Den Haag
Ik wacht even af of het morgen lukt met inloggen.
10 August 2020
Remi
Veldhuizen
30 July 2020
John
Zoetermeer
Ik ben heel keurig en snel geholpen via de chat
29 July 2020
Eva Scherphuis
Mijdrecht
Ik kon vanwege een technische storing niet inloggen, maar via de chat direct geholpen en al mijn vragen beantwoord. Super service
29 July 2020
Inge S
Doesburg
efficient ingericht: algemene vragen via chatbot en dan soepele overdracht naar echte medewerker.
28 July 2020
Remo
IJmuiden
27 July 2020
Frans
Emmen
mijn verzekering was afgewezen, en ik ben meteen super goed geholpen, er klopte iets niet in mijn adres. vandaag mijn tweede verzekering opnieuw indienen.
27 July 2020
Sabrina
Geleen
Klantenservice via chat bereikbaar van 10:00-15:00 uur. Daarna alleen mailcontact mogelijk met een reactie binnen vijf werkdagen! Omdat er verder geen telefonisch contact mogelijk is verwacht ik een betere en langere online ondersteuning via chat, Whatsapp, etc. Zeker van een verzekeringsbedrijf dat alleen online werkt. De reactie van de klantenservice via de chat was vriendelijk en behulpzaam.
Arjen
Schoonhoven
een prettige ervaring
marco van den Brand
Malden
Snel contact, duidelijke communicatie, prettige afhandeling van mijn probleem.
J. Gros
Zaandam
Mijn vraag werd snel beantwoord via de chat
21 July 2020
Robert
Tijnje
Ik heb een schrikbarende ervaring opgedaan met Verzekeruzelf. Ik ben al een aantal jaren klant en het twee auto's verzekerd. Onlangs kreeg ik een bericht dat de premie van een van mijn auto's met bijna 50 % omhoog gaat zonder noemenswaardige onderbouwing. Ik heb gevraagd of dit op een vergissing berustte, want ik kon mijn ogen niet geloven.Bij de andere auto die ik bij Verzekeruzelf verzekerd heb en waar de premie dit jaar ook van verhoogd werd , was deze verhoging slechts enkele euro's (op maandbasis) de toelichting van deze verhoging was gelijkluidend aan de toelichting die ik kreeg bij de 50% verhoging. Een zeer zorgelijke ontwikkeling. Bezint eer ge begint aan een verzekering bij Verzekeruzelf
17 July 2020
R.A. Boswijk
Bilthoven
Het chatten ging soepel en ik werd goed geholpen. Zelf geef ik er de voorkeur aan om ook de mogelijkheid te hebben om te kunnen bellen. Ik vind dit sneller en nog efficiënter door de directe dialoog
16 July 2020
M.F.M. Campen
BARENDRECHT
Er werd snel gereageerd en mn vraag was gelijk beantwoord.
16 July 2020
Remco
beuningen ov.
Ik heb niet lang hoeven wachten en eindeloze vragen hoeven te beantwoorde. 1 opmerking. Normaal krijg ik een mail van [email protected]. Dit x kwam de mail van [email protected]. Daarom twijfelde ik of de mail wel juist was.
14 July 2020
Mario
Alphen aan den Rijn
Fijne duidelijke informatie..met een zonnige persoonlijke groet
13 July 2020
Rebecca Stroom
Apeldoorn
Snelle reactie met heldere oplossing
10 July 2020
Annet
Stadskanaal
Redelijk snel geholpen toen ik eenmaal de smartphone gebruikte. Vanaf de laptop kwam de chat niet op gang, maar dat kan misschien ook aan de laptop gelegen hebben?
10 July 2020
Louis