Tuintafel besteld. Snelle levering, duidelijke communicatie en goede prijs/kwalitwit verhouding.
12 September 2022
Review overzicht
12 September 2022
Steven
Noord-Scharwoude
ben sinds vier jaar klant van ikklus.nl. door gekluns van post.nl ging de levering en bezorging helemaal fout. moet nog steeds, vandaag is t 17 augustus 2022, een pakketje van 5 augustus j.l. bezorgd kringen. post.nl? zeg maar gewoon prut.nl... ikklus.nl heeft gewoon het pakket nogmaals gezonden en deze kwam wel binnen. Hulde, grote klasse. Prut.nl krijgt daardoor hieronder bij Bezorging één ster
16 August 2022
Ed
Hoogvliet
Levering was niet 100% naar verwachting. Maar top service en direct nieuwe bezoegd!
15 August 2022
Thom Boot
Nuenen
Goede prijs, dezelfde kussens zagen we op een andere site voor een veel hogere prijs. De levering duurde wat langer maar dat stond ook al aangegeven bij de aankoop.
N.v.t.
23 July 2022
Lo
Heerlen
Goede service!!
21 July 2022
Mar
Ridderkerk
Een order geplaatst en snel geleverd, tot aan de voordeur op 1hoog. Veel dank!
18 July 2022
RIE
Amsterdam
Mooie parasol besteld en op tijd geleverd. Bij het openmaken van de verpakking bleek er iets kapot te zijn. Na 1 keer bellen afspraak gemaakt om het op te lossen. Met eigen transport snel een nieuwe geleverd en de kapotte meegenomen. Helemaal top.
13 July 2022
JEROEN
Duiven
Vorige week voor de eerste keer iets bij ikklus besteld. De bestelling werd op tijd geleverd en was precies wat we zochten.
4 July 2022
Theodora
Beusichem
Parasol is boven verwachtingen ,zo mooi, en goede kwaliteit! En bedrijf heeft hem in de achtertuin geplaatst voor me! Kortom TOP!
24 June 2022
Edith
Heemstede
In eerste instantie werd een kleine afmeting van de bestelling geleverd. Na tel. Contact met Ivo werd mij de juist afmeting binnen 2 werkdagen nageleverd en mocht die kleine behouden
22 June 2022
Jules
Purmerend
Helaas terug moeten sturen paste niet
14 June 2022
Ilona
Tilburg
Vriendelijk en snel geholpen
7 June 2022
Ingrid
Maarn
Bezorger Miedema Ophaaldienst heeft tevoren niet doorgegeven op welke dag en op welk tijdstip het bestelde product zou worden bezorgd. Toen ik toevallig eens naar de zijgevel van mijn huis keek, stond het product tegen de gevel. Iedereen had het daar zo maar kunnen pakken en meenemen. Er lag niet eens een kaartje in de bus om mij erop te wijzen dat het product tegen de gevel stond.
Beveelt niet aan
1 June 2022
jos
Halsteren
Mooi spagetti vliegenscherm
30 May 2022
frans
Heino
Product komt overeen met de verwachtingen
27 May 2022
Mariska
Groningen
Zeer vlotte en nette levering van mijn prachtige zweefparasoldoor een vriendelijke en behulpzame chauffeur. Blij verrast over de goede kwaliteit van de parasol.
23 May 2022
Marloes
Hellevoetsluis
Snelle bezorging met persoonlijke aandacht.
23 May 2022
Brechje
Pijnacker
Tuinstoelkussens waren er redelijk snel en bij een vraag via de mail krijg je snel antwoord
14 May 2022
Marjan
ALMERE
Met spoed wat spullen nodig, ikklus zorgde voor een snelle levering. Ga hier zeker opnieuw bestellen
11 May 2022
Ron
Oss
Artikel was zoals op de afbeelding en werd snel bezorgd.
9 May 2022
Inge Kwintenberg
Halfweg
Voor een event een tafel besteld via ikklus. Omdat ik deze snel nodig had werd er ontzettend snel geschakeld en werd de tafel 's middags al bij een afleverpunt afgeleverd. Onwijs fijn en op tijd voor het event.
3 May 2022
Maud Mahyou
Rotterdam
Zoals de titel al zegt... goe en prima
4 April 2022
F
Bodegraven
Zeer snelle en persoonlijke service!
29 March 2022
Amke
Amsterdam
Goede service, snel de spullen binnen, heel fijn eerst een exemplaar uit mogen proberen voor de juiste maat, daarna de rest bestellen. Heel fijn.
10 March 2022
Frieda
Velserbroek
Artikel is zoals afgebeeld op de site. Snelle verzending. Jammer dat post.nl afspraak niet nakwam maar daar kunnen jullie niets aan doen. Top erg blij mee.
10 January 2022
Jolanda