Prima snelle levering

Helaas was het toch niet mijn model.

Goeie zaak!

Snel geleverd! Had binnen 2 dagen in huis!

Snel geleverd, mooie sneakers

Lekere snelle levering

Is een prima website en snelle levering

Is 1e keer geweest en simpelweg goede ervaringen

Snel en alles goed verzorgd. Ook na diverse contacten met de klantenservice blijft de ervaring erg goed.

Prachtige schoenen

Zalige schoenen, snelle levering, goed verpakt en nog met korting gekocht ook. Top

Heel goed! Altijd tevreden

Goede en snelle service!

top

zeer goede service!!

Super gave sneakers, pasvorm was voor mij voeten alleen niet goed. De afhandeling is naar tevredenheid qua levering en retour sturen.

Heel tevreden over Eleganza schoenen....

Snelle levering.....goeie prijs......goed verpakt

Helemaal superrrrr!

Snelle levering, alles top!

Keurig

Goed en keurig verpakt, volgende keer veters in de schoenen zou praktischer zijn. Maar ben dik tevreden.

Prachtschoenen en fantastische service!

De juiste schoenmaat was niet beschikbaar in de winkel. Online in de winkel door de verkoopster besteld en nog diezelfde avond afgeleverd. Echt perfect!!!

Snelle verzending. Op tijd in prima staat geleverd.

betrouwbaar en snel

Ze zijn ook nog eens goedkoop !

Supersnelle levering! Zeer tevreden

Dag na bestelling reeds geleverd. Heel fijn!

Top ervaring!

Volgende dag al in huis. Snelle service

Pakket zoekgeraakt

Helaas is mijn pakket direct zoek geraakt en heeft het vervolgens twee weken op zich laten wachten voordat er duidelijkheid kwam vanuit het transportbedrijf. Eleganza heeft vervolgens snel mijn aankoopbedrag geretourneerd.

Prachtig

Dol op lavin, en ook deze zijn echt prachtig!

Product zoals omschreven en snelle levering

Goeie prijs en snelle levering

Makkelijk te bestellen en snel ontvangen

Vriendelijk personeel

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.