Mijn Hi-Tec schoenen ben ik kwijt geraakt of zijn gestolen bij een zwembad. Omdat ze zo lekker lopen, maar ik ze tegelijkertijd prijzig vind, ben ik gaan googelen naar een winkel die deze schoenen met korting verkocht. Ik had nog niet eerder van deze winkel gehoord dus bestelde ik in eerste instantie maar één paar. De volgende dag werden mijn schoenen al geleverd. Erg blij met de snelle service. Ik heb gelijk een tweede paar besteld. Wat ik ook zo prettig vind is dat er geen bezorgkosten aan verbonden zit. Ik ga hier vaker bestellen !

Perfect Online Experience

I searched for some shoes on discount, found it on their web site. Even if I never ordered from them, they looked legitimate so I gave a try. It all worked out in the end and I got my brand new shoes in a perfect package in 1 day. Couldnt be happier, ll check their site regularly now.

De schoenen voldoen aan mijn verwachtingen

Prachtige schoenen, snelle levering en goede service!

Geweldige collecties en je wordt heel goed geholpen in de winkel

De mooiste schoenenwinkel in Utrecht! Alle mooie merken zijn hier te koop. Online kopen is supermakkelijk, en wordt snel geleverd. Maar een bezoek aan de winkel is ook heel prettig, omdat je altijd goed (en vrolijk!) wordt geholpen. Kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen!

Product was in goede staat verzonden

Fantastische collectie

Mooie schoenen, goede sale prijs en vlot geleverd

Fijne webshop

Snelle verzending, duidelijk. Fijn afterpay. Vaak leuke sale korting. Ik bestel vaker hier. Leuke collectie altijd.

Goed bevallen

snelle levering en mooie schoenen

Prima en goede schoen

Nette afhandeling en goede schoenen!

Snelle service! En als je vragen hebt krijg je direct antwoord! Fantastisch

snelle levering, goede prijs

Schoenen waren erg afgeprijsd, en snel geleverd. duidelijke website

Very late delivery

The package has not been delivered after 5 working days! No notification received from DPD abt the location and time of delivery

Schoenen net zo mooi als op foto's website, levering volgens verwachting.

Duidelijke website waardoor ik vooraf een goede indruk van de schoenen kreeg. Heldere omschrijving. Levering prima.

Snel en netjes

Snel en netjes.

Perfect snel geleverd. Niks op aan te merken

Besteld was. Niet op voorraad

Niet op voorraad

Zeer goede service en super snelle levering!

Zeer goede service! Bestelling was heel snel geleverd!

Nette en snelle bezorging!!

Nette en snelle bezorging van me mooie slippers!

Mooi assortiment, snelle levering

Snelle levering en nog vriendelijk contact gehad met Sjef uit de winkel in hilversum

Prima prijs, verzending na een dag.

Alles prima. Maar zit met klein probleempje. Zou u mij even willen bellen. Is wel in uw voordeel

Zou u me even willen bellen. Over een retour en omruiling voor 2 paar SANTONI schoenen ?. 0653738074

Snelle levering en goed verpakt.

Niks op aan te merken.

Vlotte en correcte service

- goede webshop - vlotte levering - verzorgd ingepakt

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.