Pluspunten

snelle service

Pluspunten

Pluspunten

Supersnelle levering zonder haken of ogen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Spullen zijn niet zo snel uotverkocht in de uitverkoop.

Het terug sturen moet wel echt gratis zijn net als de andere winkels want ik had schoenen besteld bij shoebaloo bijelkaar voor 1200 1 paar van 590 terug gestuurd gratis en de schoenen bij jullie waren 195 en moest daarvoor 7 euro betalen

Pluspunten

Ik had eerst gebeld, ik ben supervriendelijk te woord gestaan. En heb daarna mijn schoenen besteld.

Pluspunten

10+

Vooralsnog niet!!

Pluspunten

Snelle levering, goeie kwaliteit

Pluspunten

Fijne website en afhandeling. Zeer snelle en nette bezorging (spullen zeer goed verpakt)!

Geen, ga zo door!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kk mogolen kk dom zijn jullie

Pluspunten

Mooi ingepakt

Er stond dat ze op maandag avond binnen zouden komen maar ze kwamen dinsdag avond

Pluspunten

Snelle en duidelijke volgende levering.

Pluspunten

heeel snel

geen, ga zo door

Pluspunten

Snelle levering , mooie kleding

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Nog niet ontvangen de bestelling bezorger is niet langs gekomen ik heb vrij genomen van mijn werk om de bestelling te ontvangen maar de bezorger is helaas niet langs geweest heb ook geen geweestbrief in mijn brievenbus gehad en op de website staat dat meneer mijn niet thuis kon treffen wat een boelshit

Vandaag besteld, morgen in huis was bij mij helaas niet het geval..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Retour op eigen kosten is wel belachelijk als je zulke dure schoenen koopt en ook Nog is zelf moet betalen en de maat verhoudingen kloppen niet

Pluspunten

Magnifique -très vite et professionnel !

Snelle levering, klantvriendelijke klantenservice. Mooi ingepakt. Doen wat ze beloven. Goede prijs.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.