Pluspunten

Rechterschoen zat de lip van de zool een beetje los

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Pakketje snel bezorgd!

Toen ik de schoenen binnenkreeg, doos was beschadigd en de schoenen zelf ook! Paar krassen op de zijkant.

Pluspunten

Prima snel.

Pluspunten

Goedr service.

Niks te klagen en dat meen ik

Pluspunten

Pluspunten

Hele snelle levering!! En goede prijzen.

Pluspunten

Netjes optijd geleverd. Goed verpakt en geen verassingen artikel is precies zoals op de website aangeboden is.

Meer promotie maken!

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Perfect service ! article very well packaged and wrapped, quick delivery, and price less expensive than others shops, good promotion! Amazing shoes and latest findable models in europe, I love thank you!!

Pluspunten

Snelle levering, mooie merken

Pluspunten

Heb een paar Alexander McQueens besteld, namelijk de wit-blauwe limited edition die nergens meer te verkrijgen waren... Ik heb hen eerst een mail gestuurd ontrent de beschikbaarheid van de boven vermelde schoenen, en deze waren daadwerkelijk in voorraad, geen dropshipping of wat dan ook. Enkele dagen later ging ik terug op hun site en heb ik uiteindelijk de schoenen besteld. Deze zijn - ondanks het feit dat ik in België woon en ze nogal laat had besteld - de volgende morgen aangekomen. Ik ben heel blij met mijn schoenen en raad dit bedrijf zeker aan! Btw ik kom sowieso terug voor dezelfde schoenen in het groen :)!

Pluspunten

Snel geleverd!

Pluspunten

Al meerdere malen schoenen besteld, snelle levering, zorgvuldig ingepakt. Ben erg tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt en opgestuurd

graag in t vervolg opletten op eventuele beschadigingen op producten.

Pluspunten

*****

Pluspunten

Netjes geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit schoenen

Website behoeft verbetering. Telkens moet je opnieuw laden voor meer items weergave. Ook is er geen antwoordnummer voor een retour. De verzendkosten zijn voor eigen kosten. Dit vind niet van deze tijd

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dramatisch. Binnen 2 weken retour moet ze alsnog betalen. Inmiddels is het srk ingeschakeld

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.