Pluspunten

Goed aangeleverd!

Niet op de website zetten voor 23:59 volgende dag in huis als dit niet gedaan wordt!

Pluspunten

Super snel gekeverd

Pluspunten

Zeer snel en netjes geleverd ook dat ze aan afterpay doen is zeer op prijs gesteld daar ben ik voor want heb liever spullen eerst zien dus top service

Pluspunten

Netjes en En snel geleverd!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzending en netjes verpakt!

Pluspunten

Snelle levering en goede service. Super toffe merken!

Informatie over pasvorm

Pluspunten

Prima snelle levering voor een goede prijs

Pluspunten

Beste koop, snelle levering, alle maten in voorraad zoals m46, perfect mooie prijs. Alles zoals gewenst

Veel schoenen niet voorradig in maat 44

Pluspunten

Supersnelle verwerking van retour!!! Helemaal top!

Als je bestelling doet kun je aangeven wanneer het bezorgd moet worden. Helaas kwam dit een dag later....

Pluspunten

Snelle levering.

Op de website staat voor 16uur besteld morgen in huis. Maar dat was in mijn geval niet waar.

Pluspunten

Snelle levering van mijn schoenen. Die heb ik uiteindelijk geretourneerd wat ook super snel afgehandeld is!

Pluspunten

Makkelijk betalen. Prima verpakking. Track & trace van zodra pakketje verzonden wordt.

Tip .... DOE ZO VOORT

Pluspunten

Snelle levering Netjes geregeld Overal goed

Geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Adverteren met voor 23.59 uur, is de volgende dag in huis. Donderdag besteld, maandag in huis... :-( Ook geen bericht dat het wel eens langer kan duren. Jammer!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten

Retourbeleid. Zowel qua kosten maar ook dat een retour binnen 14 binnen moet zijn. Het risico op vertraging leg je dan bij de klant.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, zeer nette verpakking en schoenen. Ze waren helaas te groot, maar retour is ook binnen een paar dagen afgehandeld inclusief terugbetaling.

Pluspunten

Sneller geleverd dan gedacht.

Niets!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had datum en tijd aangegeven voor het bezorgen en nu is het drie dagen later en heb hem nogsteeds niet binnen. Ook als ik de track en tracé wil kijken staat er al drie dagen hetzelfde en krijg geen hoogte ervan. En als ik mail of belde kreeg ik geen gehoor. Jammer

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slechte bezorg service, er staat volgende avond geleverd en krijg het pas 2 avonden later en een half uur later geplaatste bestelling die is na 3 dagen nog steeds niet binnen.

Kies een fatsoenlijk koeriersbedrijf die ook daadwerkelijk jullie tijdlijnen aanhoud qua bezorgen

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.