Net als verschillende anderen was ik sceptisch over Eleganza door sommige reviews. Onterecht! Ik had mijn sneaker gevonden die over uitverkocht was of veel duurder was. Ze zijn snel geleverd! Goede communicatie tijdens de levering. Héél blij mee!

Alles top geregeld.

Mijn nieuwe schoenen had ik via Minto besteld en via Minto kreeg ik het bericht dat het bij Eleganza vandaan kwam. Omdat ik geen schoenspray had, ben ik langs de winkel gegaan (Eleganza). De persoon die daar aan het werk was, kon mij niet uitleggen welke schoenspray het beste voor de schoen in kwestie was en daarom verwees hij mij naar Footlocker. De levering e.d. was prima maar deze schoenen waren vrij duur en dan verwacht ik wel iets meer service en kennis over de schoenen.

Ik ben heel blij mee

Badslippers met schade

Dure badslippers gekocht. Helaas met schade. Echter na veel mailen en tig foto’s sturen, geen passende oplossing.

Perfecte service

Gemakkelijke bestelling, levering binnen de 5dgn en schoenen perfect.

Super!!!

Snelle levering, betrouwbare partij. Op tijd geleverd. Keurig verpakt

Snelle levering en goede service

Blij met mijn hippe UGGS en nette levering.

Mooie kleding en zeer snel geleverd

Hebben mooie merken en word erg snel geleverd. Top zaak

Zeer prettig

Overzichtelijke website, bestellen gaat eenvoudig. Bevestiging via mail. Pakket wordt snel bezorgd en keurig verpakt. De service bij retour sturen is ook goed geregeld. Procedure voor retouren is duidelijk en overzichtelijk. Geld staat binnen enkele dagen op je rekening. Telefonisch bereikbaar bij vragen.

Simply Amazing!

Always received my orders on time ! Great service and high quality product! Keep up the good work.

De bestelling zoals beloofd binnen 24 uur in huis met 100% correcte bezorgen 15 minuten voor tijd nog berichtje we komen eraan en dat klopte precies . Bestel zeker nog eens .

Super, zoals het hoort te gaan.

Alles is prima verlopen.

Leuke website

Snelle levering.

Geweldigd.

Fijne webshop. Goede kwaliteit, en goede levering.

Top service en heel snel met alles

Wowwww

Wowwww. Ik had de schoenen besteld en we kregen ze in de avond al in huis! Echt superrrrr!

Mooie site, goede prijzen, snelle en duidelijke levering

Snel, goede prijzen de bezorgdienst is top!

Nog nooit heb ik een bestelling zo snel ontvangen! Top! Ook erg blij met mijn nieuwe sneakers!

Heel tevreden over de bezorging en de schoenen!

Voor het eerst bij Eleganza besteld kreeg duidelijke informatie over mijn bestelling en zeer nette en snelle bezorging echt Top!

Eleganza jullie zijn voortreffelijk

Jullie, een dikke 10+ Alleen Truckrs, nee die haalt jullie service naar beneden helaas. 1 tip, misschien hetgeen dat door klanten besteld wordt iets mooier verpakken. De verpakking ontvangen en je bestelling openen is geen ultiem beleefmoment in mijn optiek. Een stone island van ruim 450,00 bestellen en in een oude bruine doos ontvangen komt heel karig over. Just a tip ;-)

Verkeerde maat besteld, simpel te ruilen via retourlabel.

betrouwbare levering en klantvriendelijke afhandeling van ruilen

Gympen van Hi Tech gekocht, met een mooie korting. Deze werden snel geleverd maar bleken te klein. Via de webiste makkelijk kunnen ruilen. Communicatie over aankomst en verzenden grotere maat was goed.

Groot aanbod en super snelle levering

Als ik iets zoek, heeft Eleganza het altijd . Ze leveren ook heel snel, top bedrijf

Perfect!

Super snelle levering en netjes verpakt! Zeker een aanrader!

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.