Pluspunten

Oké, vrijdagmiddag besteld en maandagavond om 20:50 in huis is lang maar dat zal komen door de kerst.

Vanmiddag bestellen en vanavond in huis is niet te vertrouwen ook al is het druk ivm kerst. Ben wel netjes gebeld voordat ze voor de deur stonden

Pluspunten

werken met AfterPay, snelle levering.

Jullie hebben super dikke schoenen, maak reclame dan komen jullie in de publiciteit zodat mensen jullie goed kunnen vinden. Ik kwam per toeval op jullie site.

Pluspunten

alles perfect, snelle levering

Pluspunten

snel, netjes, duidelijk

Pluspunten

Top selectie van merken, winkel ziet er altijd mooi uit, vriendelijk personeel. Nu voor het 1st besteld online en een snelle levering en een mooie doos ontvangen. Bij Eleganza / Oblique moet je zijn voor al je kleding en accessoires!

Pluspunten

Mooie schoenen voor een goede prijs.

Een link naar post.nl op de bevestiging mails

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Truitje wat ik binnen heb gekregen leek al gedragen en/of gewassen te zijn. Na kerst stuur ik deze terug

Pluspunten

Snel levering

Pluspunten

Hele snelle service! Ook in de drukke tijd voor kerst binnen 1 dag thuis. Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering mooie artikelen. Nette prijzen

Pluspunten

Snelle nette levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb afgelopen zaterdag schoenen besteld. tijdens het invullen heb ik de optie aangevinkt maandag tussen 18:00 en 21:00 bezorgen. Deze optie kost 2,00 extra maar ben die tijd wel in huis ' dus makkelijk ' maandag geen levering dinsdag avond zou er geleverd worden, maar niets ontvangen, woensdag avond zou er worden geleverd maar helaas weer niets. donderdag ochtend gebeld met post nl zij zeggen het pakketje woensdag pas te hebben ontvangen en dat er donderdag avond zou worden geleverd. Als er een optie is en daar wordt voor betaald moet het ook worden waargemaakt. Waar het fout is gegaan weet ik niet post nl wijst naar Eleganza maar dat weet ik natuurlijk niet. Dus mijn ervaring is voor deze levering niet goed. met vriendelijke groet Martin ten Voorde

Pluspunten

Snel geleverd Goeie deal Mooi assotiment Fijne communicatie

Op de website aangeven of er ook offline geretouneerd kan worden

Pluspunten

Kwaliteit en goeie service

Pluspunten

- snelle/duidelijke levering - goed klantcontact bij latere vragen

Pluspunten

Pluspunten

Perfecte service

Pluspunten

Schoenen paste niet terug gestuurd binnen 3 dagen geld terug top

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijs

Klantvriendelijkheid en oplossingsgericht winkel manager Utrecht 5 dagen te laat geleverd

Pluspunten

Mooi assortiment van mooie merken!

Ze leveren via een pakket dienst die nog wel heel laat aan de deur komen... dat was voor mij een minpuntje.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.