Pluspunten

Pluspunten

Snelle service en mooie schoenen ook in t verleden goede service toen zelfs schoenen naar d & g fabriek gestuurd voor nieuwe hal super !

Niets prima

Pluspunten

snelle levertijd een goede kwaltiteit

Niks

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Iets besteld dat op voorraad was en vervolgens bleek het product niet leverbaar.

Pluspunten

Bestelt vanuit België en heb ze binnen de 2werkdagen aangekregen!!

Pluspunten

ruime keuze kwaliteitsschoenen; snelle levering

Pluspunten

In eerste instantie ging er iets mis, maar dit is perfect op gelost, zeer goed geholpen door de klantenservice en had de schoenen de volgende dag al in huis. 1 paar met verkeerde maat terug gestuurd en de volgende dag had ik het geld al terug! Ga hier zeker vaker bestellen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit zoals verwacht snelle levering

Ik vind het apart dat schoenen zoals andriod homme geen nieuwe veters er bij geeft apart?

Pluspunten

Mooie deals en snelle levering. Schoenen zijn met alle zorg ingepakt en verzonden.

Ga zo door.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De schoenen zijn binnen

Retourneren gratis ! En de schoenen werden steeds dag later geleverd drie dagen later had ik ze

Pluspunten

Snelle bezorging. Ik werd vriendelijk behandeld aan de telefoon. Niets te klagen! Ik zal zeker vaker bestellen en ik heb het aanbevolen aan vrienden en familie.

Ik heb een 2e bestelling geplaatst en ik wacht daar al 2 dagen op. Het zou fijn als ik daar een e-mail over had ontvangen omdat de levering is uitgesteld. (Ik heb contact gehad met een medewerker en ik werd vriendelijk behandeld! :)

Pluspunten

Perfecte en snelle levering,ik bestel zeker nog in de toekomst

Pluspunten

Snelle levering en prima communicatie!

Pluspunten

Goede overzichtelijke website, snelle bezorging en met retourzendingen altijd snel je geld terug. Voor mij 1 van de beste websites om te bestellen.

Geen.

Pluspunten

Doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te ontvangen waar en wanneer dan ook! Met name respect voor tommy uit hilversum! Pakketje met eigen vevoer naar filiaal in utrecht gebrachht zodat ik kon shine op het festival de volgende dag dikke tien waard !

Pluspunten

Top personeel. Zekerweten 5 sterren!

Blijf zo doorgaan ! Dat is mijn tip !

Pluspunten

Bestelling werd heel snel verstuurd! Ook bij retour wordt het geld meteen teruggestort! Goede service!

Pluspunten

Mooie merken, snelle levering

Pluspunten

5 sterren

Mooie merken, die ook een beetje in de sale gaan, snelle levering en vriendelijke en persoonlijke behandeling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De maat was verkeerd terwijl er stond dat het je gewone schoenmaat was toch was 46 te groot en als je ze dan terugstuurd moet je ook nog eens 7.- betalen

Pluspunten

Goeie service!!!

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.