Pluspunten

Goede kwaliteit

Niet op het aangegeven afgeleverd

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering

Helaas was terugsturen voor eigen rekening

Pluspunten

Mijn schoenen waren na 1 werkdag al binnen en ik werd goed geholpen met mn vragen

Hier kan eleganza zelf niet zoveel aan doen maar ik had na 1x lopen al een scheur in mijn schoenen dus dat lag meer aan het merk

Pluspunten

Super snelle levering en de schoenen waren ook keurig verpakt. Koop liever de schoenen in de winkel van Eleganza (Hilversum) waar de service ook super is maar soms is dit handiger.

Pluspunten

Zeer snelle levering!

Bestellen via telefoon werkte niet optimaal.. schermen vielen half weg waardoor het niet gebruiksvriendelijk is

Pluspunten

Mooie duidelijke site Mooie merken Super snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en klant vriendelijkheid

Ga zo door

Pluspunten

Eenvoudig bestelt en meteen de dag erna geleverd, bedankt!

Pluspunten

Pluspunten

Alles in orde en naar wens, Top!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op 5 juni heb ik alexander Mcqueen schoenen gehaald bij eleganza utrecht. Ik werd geholpen door een oude zeer onvriendelijke man. Tijdens het passen vroeg ik naar de retourvoorwaarden waarop meneer aangaf " omdat jij dit hebt gevraagd zal ik er een beveiliging opzetten" Over de retourvoorwaarden heeft meneer vervolgens niets meer gezegd, na afloop van mijn aankoop zag ik pas staan op mijn bon ruilen binnen 2 dagen en wij geven GEEN GELD TERUG. Dat was niet een zo zeer het probleem maar ik koop een schoen van 400 euro dan verwacht ik wel een bepaalde service hierbij. Ik zal nooit meer schoenen kopen bij eleganza puur om het feit dat dhr in kwestie zo asociaal was. De eerst volgende keer dat ik een designer schoen/item wil kopen ga ik wel naar Shoebaloo of de bijenkorf. Dit is de eerste keer dat ik zelf heb ervaren dat het personeel onbeschoft is maar heb het vaker gehoord, jammer.

Pluspunten

Site is overzichtelijk, snel geleverd!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot aanbod schoenen.

Retourneren is niet gratis, moest 7 euro betalen, beetje zonde. Aangezien je producten niet van tevoren kan passen bij online shoppen, bestel ik voortaan liever ergens waar ik gratis kan retourneren.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle bezorging

Pluspunten

Fijne website, keurig afgeleverd

Doorgaan zoals jullie nu bezig zijn

Pluspunten

Goede service snelle levering. Goede kwaliteit van schoenen.

N.V.T

Pluspunten

Snelle service !!

Pluspunten

Goeie web site

Sneller levering. Bij andere bedrijven binnen 1 dag

Pluspunten

Snelle correcte levering!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Live chat en snelle reacties

Helaas is de voorraad niet altijd correct met wat op de website aangeboden wordt. Een t-shirt besteld die al verkocht was dit is niet iets waar je op zit te wachten als koper.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.