Pluspunten

Zeer mooie schoenen.

Pluspunten

Goede service Snelle levering

Pluspunten

Snelle en duidelijke levering, goede functie om te chatten

Nee

Niets

Pluspunten

mooiere lay-out voor de website?

Pluspunten

Snelle levering, update's over bestelling via de mail en een ruim assortiment

Pluspunten

Snelle levering mooie producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, top! Op de website word goed advies gegeven over de correcte schoen maat, top!

Retour zending kost boven de €6 dat is tegenvaller!

Pluspunten

Duidelijkheid en snelle levering

Ik ben tevreden:)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Enquete pas versturen nadat de schoenen zijn geleverd, kan er nu weinig over zeggen behalve dat de levering via postnl WAARDELOOS is. Status van levering was op laatste moment ineens “vertraagd” en werd dus niet geleverd op afgesproken tijd/dag waarvoor wel extra betaald moet worden. Kan geen andere datum of afleveradres kiezen ook postnl punt is niet mogelijk omdat ervoor getekend moet worden. Dus nu maar afwachten waar ze terechtkomen. Verbeterpunt; ander koeriersbedrijf!

Pluspunten

Snel thuis bezorgd

Geen tips

Pluspunten

Goede verzorging Wordt op de hoogte gehouden Snelle levering

Pluspunten

Netjes aangeleverd!

De Gele tags zijn een slimme oplossing om onterechte retouren te voorkomen. Tip: Bevestig de tag op een plek waar het passen van de schoenen niet bemoeilijkt. Ik kon de schoenen die ik wilde kopen niet goed dichtmaken, waardoor het goed passen van de schoen bemoeilijkt werd. Ik heb ze dan ook moeten retourneren (met gele tag).

Pluspunten

Werknemer Chester heeft me goed geholpen en erg klantvriendelijk! Veel producten,verschillende topmerken voor goede prijzen!

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke aanbiedingen soms

Als er schoenen besteld zijn dan moeten ze ook geleverd worden. En niet mailen van ze zijn dubbel besteld helaas je krijgt je geld terug. Communiceer met de klant via de telefoon of er andere oplossingen zijn!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niet

Als je een product op de website als voorradig noteert, moet het ook geleverd worden.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

sehr gute Preis/Leistungsverhälnis für diese Jo Ghost Schuhe

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Snelle en gratis levering. Top!

Pluspunten

Snel geleverd! En de schoenen zitten heerlijk!

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.