Sneakers besteld , volwegende dag binnen .

wat een service en enorme snelheid met bezorging

gewoon een goed bedrijf

Super snel geleverd !

Einde ochtend besteld, einde dag in huis , super !

Ik vind het helaas niet eerlijk en zeer onbeschoft

Ik vind het helaas niet eerlijk en zeer onbeschoft, bij mijn bestelling ordernummer 243023 , wordt 2 koeriers aangeboden, ik koos voor GLS omdat daar heel duidelijk bezorging op 18-05-2024 was , maar helaas geeen bezorging en voor niks gewacht, ik voel me als klant gewoon bedonderd op deze manier

Goedkoopste prijs en prima service!!

Snelle levering, goed verpakt. Duidelijke website!

Schoenen in uitstekende staat afgeleverd

Op een andere webshop waren de schoenen in een gebruikte staat afgeleverd, bij Eleganza leveren ze de schoenen in perfecte staat af(ongebruikt met een tag). Schoenen waren snel in huis, ik ga zeker nog een keer bestellen bij hen.

Perfect!

Fast delivery, amazing product!

Perfecte winkel voor je merkkleding

Veel bestellingen gedaan en alles was zeer naar wens een dikke 10 voor dit bedrijf / winkel

Geweldig!!

Prachtige sandalen en slippers gekocht. Supersnelle bezorging!!

Prijs, kwaliteit en levering van de slippers waren top. Hoop in de toekomst op meerdere aantrekkelijke aanbiedingen. Verder niks meer aan toe te voegen.

Duidelijk en snel

Website is duidelijk en overzichtelijk . Bestelling g gaat heel snel . En de bezorging ook ! Loopt op rolletjes allemaal !

Zeer snelle levering

Topshop met topservice!

Niet alleen het product, maar ook de service was top! Goede informatievoorziening!

Binnen 2 werkdagen was het bezorgd! Ben super blij met mijn schoenen!

Fast shipping

The product was shipped and reached me incredibly quickly

Ustedes, muy bien; la empresa de transporte, muy mal

Ustedes han sido rápidos en la preparación del paquete y su envío a España pero deben saber que la empresa que ha tratado mi paquete en España (GLS-Spain) es la peor en esta zona de Madrid donde vivo. No he podido realizar un seguimiento adecuado porque su web no ha dado ninguna información nueva durante 90 minutos. He tenido que salir de casa unos instantes y es cuando han llegado a casa. No han tenido la mínima profesionalidad para realizar una llamada al móvil y recibir alguna instrucción que permitiera la entrega. Un verdadero desastre. No puedo recomendarles porque utilizan una empresa de transportes en Madrid absolutamente nada profesional.

• ¿Nos recomendarías? No

Snelle bezorging!

Super snelle bezorging, bezorging volgende dag terwijl ik ‘s avonds laat pas had besteld, kwam goed uit, want m’n zoon vertrok 1 dag later naar het buitenland, nu kon hij de schoenen aan! Bedankt!

Webshop uitstekend, verzending snel maar prijzen zijn niet marktconform! UGG € 30 duurder dan bij vergelijkbare winkels! Bestellen zal incidenteel zijn indien nergens anders verkrijgbaar.

Lekker duidelijk

Perfect!!

Desde España, gracias, todo perfecto, volveré a compraros.

Autry Sneaker

Ich bin total begeistert. Tolles Produkt, schnelle Lieferung, sensationeller Preis. Die Größe war überall ausverkauft und hier hab ich das Produkt gefunden. Immer gerne wieder!

Erg matig

Ruim voor 23:59 besteld, 4 dagen later nog niet binnen. Eerst het excuus gekregen dat de bezorger mijn adres niet kon vinden, om er later zelf achter te komen dat het pakket helemaal niet mee was gegaan met de bezorgservice. Tweede bezorging om onbekende reden weer niet gelukt, nu afwachten of hij vandaag wel binnenkomt…

Goede en snelle service

Snelle levering en zelfs na het terug sturen van mijn artikel heel vlot een andere maat binnen gekregen.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.