1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na mijn bestelling werd de bezorgdatum contstant voor uit geschoven. Nadat ik zelf had gebeld moest ik erachter komen dat het product meer niet leverbaar was!

Pluspunten

Snelle levering . Bij retourneren ook zorgvuldige afhandeling en snelle terugbetaling .

Pluspunten

Verder hele gave schoenen, goede website, en een snelle levering!

Vermelden bij sommige schoenen (terwijl ze dezelfde maar zijn) dat ze wat groter uit kunnen vallen. Zo zien jullie helaas van mij een retournering tegemoet komen :(

Pluspunten

Prima klantenservice!

op de site beter vermelden wanneer een bepaalde maat niet meer leverbaar is

Pluspunten

vlot, snel en correct

Pluspunten

Snelle levering.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Order cancelled with no sense

Order cancelled with no sense

Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle en nette levering.

Jammer dat je bij retourneren verzendkosten moet betalen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte levering van de juiste producten

informatie over leverdatum was niet duidelijk. Afspraak was donderdag, is echter woensdag geleverd.

Pluspunten

Had al een aantal keren op de site gekeken maar was er nooit 100% zeker van of de 'service' wel goed was. Uiteindelijk leuke schoenen gezien en besteld! Op de verwachtte levertijd waren mijn schoenen binnen (binnen 2 werkdagen) erg blij dus!

Geen!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op dit moment niet

Geen ruimte om ‘ mijn slechte ervaring’ in te vullen. Alleen maar ‘ positieve punten over dit bedrijf’ Mijn bestelde schoenen bleken er ineens niet te zijn, nadat ik eerder zelfs chatcontact had met 1 van de medewerkers, dat de schoenen zsm verstuurd zouden worden! Not! Om mijn teleurstelling te completeren kreeg ik via PostNL een tracktrace code gemaild (?) (!) Huh ? Waren ze er dan toch?? Nope... wordt automatisch aangemaakt wist een medewerker mij te vertellen.. Lekker handig zeg! Een tracktrace code mailen terwijl de schoenen er niet zijn... Verbeterpunten? : fysiek voorraad bekijken en geen tracktrace meer versturen L, alleen na fysieke controle!

Pluspunten

Goed Geprijsde schoenen

Geen retour kosten bij schoenen die de klant moet betalen

Pluspunten

Uitstekende service, prima kwaliteit ben zeer tevreden! En bestel uiteraard vaker.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Spend £165 but really disappointed coz trainers are really uncomfortable brought one size bigger still not good don't understand what's wrong with them

Pluspunten

Gratis retourkosten wanneer product niet goed is

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.