Pluspunten

Goede service,duidelijk overzicht web pagina ,snelle levering,voor mij top dik in orde

Neen

Pluspunten

Snel geleverd!!

Graag persoonlijk bericht als er een nieuwe collectie binnen is van bepaalde merken

2 sterren: slechter dan verwacht

De website was niet up to date. Bestelde schoenen niet meer te leveren helaas

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt. Duidelijk wanneer bezorgt wordt. Duidelijk hoe geretourneerd kan worden.

Pluspunten

Verzenden is super goed, afleveren ook super goed, en het materiaal zelf ook heel goed

Pluspunten

- Overzichtelijke site - Goede, duidelijke en tijdige communicatie - Snelle levering

Pluspunten

Kwaliteitsimpuls Vlotte levering.

Pluspunten

Snel geleverd en duidelijkheid over de bestelling.

De brief waarop stond dat Het gele kaartje aan de schoenen moest blijven, lag onder de schoenendoos dus ik had deze nog niet eens gezien toen ik het product had gepast en het kaartje eraf had geknipt. Uiteindelijk bleek dat de schoenen mij te groot waren maar ze gingen er goed mee om en ik mag ze toch terug sturen.

Pluspunten

besteld,geruild.weer bezorgd. snelle service.

ik ben goed tevreden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Lange levertijd, doet niet wat beloofd wordt. Op de website wordt een levertijd weergegeven en daar wordt niet aan voldoen. Gebeld met het bedrijf en schuld wordt neergelegd bij PostNL, komt vaker voor de afgelopen tijd wordt er verteld. Nou dan dient hier wat mee gedaan te worden en niet alleen te wijzen naar de samenwerkingspartij. Verder wordt er ook geen moeite of actie ondernomen om klant tegemoet te komen. Dienstverlening en klantvriendelijkheid daarom slecht.

Pluspunten

Snelle service en mooie merken.

Nvt

Pluspunten

correct

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijkheid goed

Geen idee

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling op tijd geleverd.maar om te retourneren moet je 6,95 betalen.dat is minder. Ga niet meer hier bestellen.

Gratis bezorgen en retourneren

Pluspunten

Manmanman wat een diepte punt jullie

Pluspunten

mooi collectie , duidelijke website

Pluspunten

Ik heb enkel een keer besteld bij deze zaak en alles oogt proffesioneel. De site, de betaallink en zelfs de onlinedienstverlening! Mijn bestelling werd ondanks de drukte bij postnl gewoon de dag erop aangeboden!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb nog helemaal geen bestelling binnengekregen. Zou op zondag jl worden geleverd. Had ik ook extra voor betaald. Nog niks gezien

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.