Pluspunten

Snelle levertijd en schoenen precies zoals beschreven.

Pluspunten

Goede services, geeft alle certificaten van het product! Mooi overzicht van de factuur.

Heb helaas 1 week gewacht, maar dit kwam meer door PostNL ivm. met de feestdagen!

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aandacht voor klant Breed en diep assortiment high end brands Zeer coulant retour en ruil beleid Mooie winkel

Pluspunten

Het product zat in de originele verpakking en ik heb er een kleerhanger bij gekregen. (Dsq2 broek)

De app crasht continu.

Pluspunten

Mooie producten, altijd goede service

je kan niet altijd iedereen tevreden stellen. Is goed zo.

Pluspunten

snelle levering, prima afhandeling retour.

geen.

Pluspunten

10 ! correcte bezorging / retournering

Pluspunten

Snel versturen en snel met verwerken retouren

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ze hebben mooie dingen

de service, de betrouwbaarheid, de bezorg tijd, ik heb nu 2 keer wat besteld en 2 keer vertraging of niet leverbaar echt hopeloos dit bestel er nooit meer wat en heb het aan heel me vriendengroep afgeraden wegens de matige tot slechte service

Pluspunten

Op tijd geleverd voldoet aan verwachting

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, ondanks dat de feestdagen eraan zaten te komen.

Pluspunten

Snelle levering duidelijke site

Gebruik maken van AfterPay

Pluspunten

Snelle zending!

Pluspunten

Mooie schoenen.

Verpakkingsmateriaal bezorging niet van goede kwaliteit. Hergebruik doos )voor retourneren) lastig.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Op donderdag schoenen besteld. Zouden vrijdag bezorgd worden volgens track en trace. Vrijdag niks, track en trace bekeken, zaterdag bezorgen. Zaterdagmorgen update dat het pakket woensdag bezorgd zou worden. Zaterdagmiddag krijg ik een mail dat er een dubbele order is en dat ik geld terug krijg. Mijn ongenoegen geuit per mail en een reactie gevraagd maar helemaal niks. Plus al 2 keer eerder iets teruggezonden om vervolgens na een week maar eens te vragen of het geld al is teruggestort. Moest in beide gevallen nog gedaan worden...

Stel een klant nooit teleur via mail en kom een klant tegemoet nadat hij/zij teleurgesteld is...en geef feedback op kritiek

Pluspunten

Snelle goede service en betrouwbaar bedrijf.

Pluspunten

Super snel en correct

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeeeeer Slecht. Bestelling geplaatst van schoenen die voorradig zouden zijn. Na betaling mail ontvangen dat bestelling verzonden is. na 2 dagen (net voor kerst) melding : hellaas het product is niet meer voorradig en u ontvangt uw betaling retour.Kortom lekker paar dagen op niks zitten wachten !!!!!!!!! Ben zeer benieuwd wanneer ik mijn geld terug ontvang ????

Pluspunten

Super snelle levering! Duidelijke site!

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.