Pluspunten

Keuzemogelijkheden voor bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had snel mijn geld terug!!

Kijk eerst goed ofdat jullie nog wel iets op voorraad hebben . Haal het anders op tijd van de site. Had me nu heel erg verheugd op mijn schoenen .Had al een track en trace nummer van jullie en na 3 dagen komen jullie erachter dat de schoenen er niet meer zijn . Ik moet het helaas hebben van mooie aanbiedingen dus was nu zo blij dat ik nu ook een keer wat duurdere schoenen had . Maar helaas .

Pluspunten

Alles is netjes verlopen!

Ga zo door..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Had een pet besteld online. Word gevraagd of het bij de buren mag bezorgd worden. Heb duidelijk ja gezet, mocht ik niet thuis zijn. De dag dat ik thuis kwam was de bezorger al geweest en het pakketje zou een andere dag bezorgd worden. Vervolgens aan de telefoon heel slecht geholpen door een man. Die tegen mij zei, je moet dan post nl contacten. Dat is dus bullshit. Jullie horen te communiceren met de bezorger. Jullie vragen of het bij de buren mag..

Pluspunten

top bedrijf bestelling geplaatst volgende dag had ik het al thuis . Dankjewel voor de snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie collectie

Jammer dat men iets beloofd en achteraf kunnen ze het niet nakomen. Hierdoor heeft mijn zoon zijn cadeau 2 dagen later gekregen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

door de klantenservice vriendelijk te woord gestaan, geld retour gekregen maar hadden liever de bestelde schoenen gehad!

schoenen besteld via internet en zitten wachten op het pakketje 4 dagen lang, toen gebeld met klantenservice van Eleganza, wat was het probleem?: er hadden twee verschillende maten in de doos gezeten en ze waren terug gestuurd naar Philipp Plein. Het was ook nog eens het laatste paar dus er waren geen schoenen meer om te verzenden naar ons :-( In de winkel zijn ze vergeten om ons hiervan op de hoogte te brengen, heel slordig, wij hebben uiteindelijk betaald voor schoenen die nooit verstuurd zijn en niet meer voorradig waren (wel nog steeds online te koop waren?) en werden hierover niet ingelicht!!!

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Heel correcte behandeling volgens afspraak. Door omstandigheden was ik er niet en vond kaartje in de brievenbus voor nieuwe afspraak. Dankjewel!

Graag voortaan datum en uur op het kaartje zetten wanneer de bode is langs gekomen. Ik was onverwacht paar dagen weg en wist niet wanneer 'morgen kom ik terug langs' betekende op het kaartje. Vanaf welke dag lag dat kaartje daar? Zo kon ik niet interpreteren wat 'morgen' betekende.

Pluspunten

Geen opmerkingen

Pluspunten

Snelle en duidelijke service

Pluspunten

Mooie duidelijke website. Snelle levering. Zeer tevreden.

Pluspunten

Overzichtelijke site en snelle levering.

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heden nog geen levering....

Pluspunten

Gemakkelijke website, duidelijk. Nauwkeurige informatie. Wachttijd ok. Dank u

Na één contact niets

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bezorging op tijd

Beter kijken wat de klant besteld en de juiste product leveren.

Pluspunten

Helemaa prima

Wilde schoenen terugsturen, had helaas geen retourbiljet. Deze moest weer via de mail gestuurd worden en moest ik m zelf printen. Dat was jammer.

Pluspunten

De bestelling is op de juiste afspraak bezorgd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen spullen op de website houden die niet meer te leveren zijn.

Pluspunten

Great shoes

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.