3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verpakking product is oke

Verzendkosten voor retourneren zijn erg jammer en ook opvallend hoog bedrag bovenop de artikel prijzen. Vooral bij een artikel boven 50 mag de verzending wel gratis zijn.

Pluspunten

Top service!

Pluspunten

Medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam; niet alleen aan de telefoon, maar ook in de winkel.

Misschien op de website per artikel iets meer vertellen over de pasvorm; bijvoorbeeld 'deze schoen valt ruim, geadviseerd wordt een maat kleiner dan uw gebruikelijke maat te bestellen'.

Pluspunten

levering betaling en mail etc was erg goed

iets meer reclame maken via social media want ik was bang dat ik genaaid werd door een nepsite

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze hebben een mooie collectie kleding en zijn erg vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Ik heb nu twee keer iets bestelt en twee keer is het fout gegaan. De eerste keer was de bestelde en bevestigde broek weggegeven in een winkel omdat deze niet tijdig uit het schap was gehaald waardoor ik een andere duurdere broek heb moeten kiezen. En de tweede keer heb ik een pet bestelt die online staat en betaald en bleek deze pet niet meer leverbaar te zijn. Volgens mij staat hij nu nog steeds online dat vind ik slordig haal het dan van de site af...

Pluspunten

Pluspunten

Snelheid en netjes verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en overzichtelijke webshop. Materiaal van de verpakking ziet er prachtig uit. Snelle levering, bestel eigenlijk nooit online.

De schoenen waren echt veel te groot, en zag dat later op de website van de Bijenkorf staat "schoenen beter 1 maar kleiner bestellen". Als we dat hadden gelezen, had ik dat ook gedaan. Nu toch weer 7,00 euro porto kosten voor retourzending, en dat is jammer.

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, overzichtelijke en fijne site

Pluspunten

Snelle en professionele afhandeling.

Pluspunten

Pas na 5 dagen na de bestelling te horen gekregen dat het paar niet leverbaar is

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en mooi assortiment

Retourzendingen kostenkoos maken

Pluspunten

Snelle service en top geregeld

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle reactie via de mail

Hadden te laat gelevert ondanks dat ik extra heb betaald. Hierdoor kon ik mijn kerst cadeau niet op kerst geven en werd het op het verkeerde adres geleverd. Van Rotterdam naar den Bosch moeten rijden om het zelf op te halen. Kan gebeuren, maar er kon nog geen excuses vanaf. Heel jammer, voortaan bestel ik ergens anders.

Pluspunten

Snelle levering en denken in oplossingen. Schoenen gekocht die niet helemaal waren zoals gehoopt. Door de juiste hulp toch tevreden.

Controle producten voor opsturen.

Pluspunten

Geen melding datum tijdstip van levering ontvangen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke en goede service.

Matgekleurde Schoenen gekocht via de webshop. Foto was echter misleidend. Schoenen waren glimmend. Wellicht kan hier in de beschrijving een mededeling van worden gedaan. Personeel was hiervan tenslotte op de hoogte.

Pluspunten

Levering was al super snel in huis. Top site !

Totaal niet ! Super service

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.