1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ze kunnen beter de hele klantenservice veranderen

Pluspunten

Retour op eigen kosten....

Pluspunten

Makkelijk en betrouwbaar. Concreet en duidelijk

Wanneer je op een foto klikt van een product en weer terug gaat niet helemaal weer naar boven wordt meegenomen naar foto nummer 1. Je moet helemaal nr beneden scrollen om de rest te zien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verkopen mooie schoenen

Een schoen was aan de achterkant licht beschadigd, mss betere controle voordat ze de schoenen opsturen. Schoenen waren wel afgeprijsd maar alsnog verwacht je dan geen schoenen met schadigingen. Uiteraard hadden wij de schoenen kunnen retourneren maar aangezien mijn dochter ze voor een feestje had besteld, hebben wij besloten om d schoenen te houden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik kreeg de melding dat het pakket aangeboden was bij Post Nl en dat het zaterdag 3 september afgeleverd zou worden. Het werd niet afgeleverd (zonder melding). Vandaag 5 september geeft de track en trace van Post NL aan: Zending is aangemeld maar nog niet ontvangen door PostNL , verwachte bezorging 6 september. Ben benieuwd of het nu wel afgeleverd gaat worden. Ondanks dat er dus nog steeds niets afgeleverd is krijg ik wel deze enquete toegestuurd. Beetje chaotisch lijkt me.

Pluspunten

Snelle levering, product als beschreven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goede site.

Niets

Pluspunten

Mooie site met prachtige merken en klantvriendelijke prijzen. Snelle en correcte (gratis) verzending en soepele afhandeling bij retourneren. Prettig "winkelen" ;-)

Pluspunten

Prima afwikkeling . Snelle levering .

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Pluspunten

Snele en goede service.

Pluspunten

Snelle levering, veel merken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Up to date blijven over welke schoenen er nog beschikbaar zijn

Pluspunten

Snelle levering..

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

All shoes Perfect

Suggestions

great shop

Pluspunten

Supersnelle en goede service, verschillende betaalmogelijkheden is makkelijk als je geen visa hebt.

Pluspunten

Snelle levering, goede service, echte merk schoenen! Mijn favoriete web winkel)) Wat ik ook leuk en handig vind - achteraf betalen!

Pluspunten

Snelle levering, top kwaliteit

Pluspunten

SUPER SERVICE !!!

Geen !

Pluspunten

Stene retourbetaling

Goed de voorraaden in de webshop bijhouden

Pluspunten

Snel en goed!

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.