Keurig verpakt, snel bezorgd

Super snel

snelle levering, prachtige producten

Hele goede ervaring snelle reacties op alles

Top schoenen

Perfect!!!

Top schoenen

Ik heb al jaren deze schoenen

Livraison en un jour, au top !

Service client au top, livraison rapide et beaucoup de choix !

Slecht

Kreeg schoenen waar de lijnen al in zaten, heb contact opgenomen nog geen 3uur na dat me paket was uitgepakt. Ik kreeg te horen dat dat door mezelf kwam omdat de schoenen super zacht leer hebben. We hebben t over schoenen van 300euro.

Zeer content met de snelle levering en afhandeling.

Late bevestiging ontvangst retour

Week geleden mijn pakket verzekerd geretourneerd. Helaas nog steeds geen bevestiging ontvangen betreft ontvangst. Gaat om groot bedrag.

Fijne ervaring

Snelle service en ben erg blij met mijn nieuwe uggs!

Super mooie uggs snelle levering

Helemaal top

Top service top kwaliteit

Hele fijne ervaring

Supersnellelevering, ik had een retour ik kreeg m’n geld binnen twee dagen terug.

Zuverlässiger Lieferant

Die bestellten Schuhe wurden schnell und zuverlässig geliefert. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Besteld, heel snel in huis. Het is echt. Ik ben blij.

Snelle en vriendelijke klantenservice

Snel bestellen en snel geleverd. Heel tevreden.

Ruim aanbod, goede prijzen super snelle levering

Overzichtelijke site, direct vond ik wat ik zocht goede maatjes goede prijs.

Super snel goede service en mooie schoenen heel blij

Mooie en overzichtelijke site

Goede service snelle levering en goed verpakt. Duidelijke site goed overzichtelijk

Très satisfaite des services d'Eleganza

Super service, rapidité, professionalisme. Si la taille ne convient pas, le retour est facile. Tès satisfaite

Gesamtpaket stimmt mit ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Sterne! Original Ware, zügige Beratung , blitzschnelle Lieferung! V!

Wunderschöne gewünschte paar Schuhe, zügige Beratung, wählbare zahlungs Varianten, blitzschnelle Lieferung. Ich sage, vielen vielen Dank!!!!❤️

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed met code afgeven niet zomaar ergens afleveren

Makkelijk te bestellen en komt goed verpakt aan!

Makkelijk te bestellen, goed verpakt maar kwam 1 dag later dat ik verwacht had, vandaar de 9 beoordeling!

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.