Ik krijg tot twee keer toe schoenen die beschadigd zijn.

Ik heb een paar schoenen besteld, welke beschadigd waren. Deze heb ik geretourneerd en ik heb dezelfde schoenen opnieuw besteld in mijn maat en ook hiervan was het stof beschadigd. Voor schoenen van €300 welke nu in de aanbieding waren voor €240 vind ik dat alsnog heel veel geld!

Super snelle levering, fijne mensen bij de klantenservice ik had binnen 24 uur al reactie

Snelle levering en mooie schoenen

perfect

de levering was heel erg snel, Top

Matig

Dag voor mijn tweede bestelling een standaard mail gehad dat alles niet op voorraad was. Daarna een mail terug gestuurd hoe 3 dingen niet op voorraad kunnen zijn; dat was een systeem fout. Toen nog een reactie gemaild dat ik het heel raar vond dat drie dingen tegelijkertijd er niet zijn, daar nooit meer reactie op gehad. Vervolgens volgende dag weer online gekeken stonden beide maten van de bruine kleur nog steeds online dus ik weer besteld. Nu waren ze wel gewoon goed en heb ik ze binnen gehad.

Snelle levering!

Binnen 1 dag verzonden

Parfait !

Très rapide , que des beaux acrticles franchement rien n’as dire à part que j’ai été vraiment satisfaite !

Netjes en snel verzonden

Netjes verzonden en fijne snelle afhandeling toen mijn bestelling niet aan mijn verwachting voldeed.

Prachtig aanbod en snelle levering

Snel verzonden en prachtige schoenen mogen ontvangen!

Beter met een andere bezorgservice werken dan ups. UPS maakt er vaak een zooitje van

Prima ervaring

Bestelproces verliep vlotjes en levering was goed te volgen met track en trace code.

Goede en vriendelijke service

2 t-shirts besteld 2 dagen voor mijn vakantie, op de site stond voor 23.59 besteld is volgende dag in huis. De koeriersdienst die de pakketten leveren konden dit helaas niet waar maken, waardoor ik het tijdens mijn vakantie geleverd zou krijgen. Vervolgens contact opgenomen met klantenservice, en die hebben er voor gezorgd dat ik het alsnog voor mijn vakantie heb ontvangen, kortom top service!

Slecht

Slechte bezorg dienst product nog niet ontvangen !

Uitstekend!

Snelle bezorging , product goed ingepakt. Bezorging precies op afspraak! Wordt op de hoogte gehouden en eventuele statusveranderingen bijgewerkt. dmv. Track&tracecode. Nette bezorger!

Slechtste bezorgservice ooit

2 keer thuis gebleven om vervolgens 2 keer de melding te krijgen dat ik niet thuis ben.

Perfect delivery

Everything went perfect from order to delivery

Snel bezorgd en goeie prijzen!

Duidelijke site/ snelle levering

Bezorging niet van deze tijd

De levering is vandaag tussen 08:00 en 21:30. Het alternatief is 15 km verderop of in Groenekan gaan ophalen. U verkoopt dure kleding. Daar hoort een uitstekende bezorging bij.

Goed .

Snelle levering.

Uitstekende service en levering

Binnen 24-uur geleverd, sneller kan gewoon niet. Ik zou iedereen Eleganza Schoenen willen aanbevelen. Helaas is de maat niet goed en heb ik ze terug moeten sturen, maar dat doet niets af aan de bovengenoemde pluspunten!

Super snelle levering en mooie artikelen

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.