Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik zocht schoenen die exclusief beschikbaar was via het bedrijf. Ik sprak de personeel telefonisch. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam. Verder hebben ze een grote assortiment. Genoeg keus. Tevens is de bezorgdiensten erg goed. Binnen een dag is je product in huis. Als het niet goed is kan je het ook makkelijk terug brengen.
VerbeterpuntenOp dit moment kan ik geen verbeterpunten opnoemen. Misschien nog sneller. Maar hoe snel kan je zijn. Het is goed zoals het nu is.
Pluspunten
Goed geholpen door het personeel in Hilversum
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
VerbeterpuntenBeter aangeven dat het snel aankomt want het stond 1 dag later gepland
Pluspunten
Mooi assortiment aan producten.
VerbeterpuntenUiteindelijk een zeer goede service nadat ik ben teruggebeld,
Pluspunten
Gistermiddag besteld en een dag later in huis. Tevens factuur achteraf betalen behoord tot de mogelijkheden. Dus positieve ervaring!
Pluspunten
Mooie schoenen, erg blij mee.
VerbeterpuntenDe levertijd was 2 dagen, zou nog beter zijn als deze 1 dag zou zijn.
Pluspunten
Prijzen Assortiment
VerbeterpuntenNiemand neemt op Levertijd duurt zo lang gewoon een slechte service dit, 1e en de laatste keer dat ik iets op deze site ga bestellen
Pluspunten
Snelle levering, nette verzending, goede communicatie omtrent bestelling, levering!!!
Pluspunten
Wauw !!! Dank u wel voor de super snelle service !!!! De laarsjes van Philipp Plein zijn prachtig !!!!
Pluspunten
goede, snelle service
Pluspunten
Heeft een groot assortiment.
VerbeterpuntenBetaling via de site via IDEAL lukte niet, en ik kreeg mijn pakket na het bestellen op zondag pas op donderdag thuis. Ook kreeg ik een mail waar de betalingsbevestiging in zou staan niet..
Pluspunten
In een prachtige verpakking het pakket ontvangen
Pluspunten
Mijn Roberto Botticelli schoenen zijn keurig in 2 dozen na 2 werkdagen bij mij thuis bezorgd
Pluspunten
Aankoop werd enkele dagen na betaling keurig verpakt en voorzien van een vriendelijk briefje op bezorgadres aangeboden. Voor herhaling vatbaar!
VerbeterpuntenAll fine!
Pluspunten
goede service ook als je vanuit het buitenland besteld
Kerkstraat 1
1211 CK Hilversum
Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.