This was my 1st and only order I made on Friday 7th of this month I purchased a pair of Michael Kors sneakers, paid 35 euros for DHL express shipping(3 days) This was supposed to be a present for the 14th, Valentine's Day. The size is 39. I got an email on Monday 10th, 3 days later, that my order had been shipped. Then later I get another email informing me my order was canceled because Eleganza realized the item was out of stock. Supposedly on the website says I had bought the last pair. I reported that the website was not updated and was still advertising the shoes in stock. Right now Thursday 13th the website is still not updated and is still offering the shoes for sale in size 39 and other sizes. Eventhough I got refunded it was a very bad experience, shows disorganization with how you manage orders and questions what you really offer on your website. Not very reliable. How many other of your customers are going to go through the same situation? I had to search everywhere for this specific sneaker model and purchase them for a higher price from another store. Unfortunately they won't get here in time and won't be able to give them as a Valentines day present which has gotten me upset.
Hi Maria, We understand that this situation was frustrating, and we did our best to inform you as quickly as possible. We hope you can appreciate that we are all human and, just like anyone, we do make mistakes, something we find just as upsetting. We are truly sorry that you felt the need to leave a negative review, especially after we resolved the issue with you promptly. We always strive to provide the best service, and your feedback is important to us. Kind regards, Eleganza
Ik was zeer verbaasd over jullie snelle levering en duidelijk communicatie. Ook van de vervoerder GLS die jullie gebruiken voor jullie pakketten. Well done. Ik heb jullie ook aan andere aanbevolen.
Hey Claudia, Wat een geweldige feedback, dank je wel! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel onze snelle levering als de communicatie, en fijn om te horen dat GLS goed werk heeft geleverd. Bedankt ook voor het aanbevelen van ons aan anderen! We waarderen dit enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Eleganza
Fantastisch ik zou iedereen aanraden
Hey Marzena, Wat een mooie review, bedankt! We zijn zo blij dat je tevreden bent en ons zou aanbevelen. Met vriendelijke groet, Eleganza
Ik waardeer de snelle verzending
Hi Michaela, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn blij te horen dat je altijd tevreden bent met onze service en de snelle verzending. We waarderen je loyaliteit en hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Eleganza
In 2 dagen geleverd, goed ingepakt!!
Hey Dounia, Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij te horen dat de levering snel was en het pakket goed ingepakt aankwam. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Eleganza
Ik bestel hier al jaren schoenen van één bepaald merk. Altijd prima in orde en geen problemen met verzending!
Hi Ellen, Bedankt voor je loyale support en je positieve review! We zijn blij te horen dat je al jaren tevreden bent met je bestellingen en onze service. We hopen je nog vele jaren van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Eleganza
fijne site en goede levering
Hi Annelies, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met zowel onze site als de levering. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Eleganza
Wat een service én mooie prijzen, een tevreden klant
Hey Hetje, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel de sneakers als onze service! We waarderen je positieve feedback enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Eleganza
Snelle verzending en inderdaad volgende dag in huis.
Hi Ilona, Dank je wel voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending en de levering de volgende dag. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Eleganza
Goed en super snel bezorgd erg blij mee alleen jammer dat er al steentjes van de schoenen missen zal zeker vaker bestellen
Hey Coby, Bedankt voor je positieve review en fijn om te horen dat je blij bent met de snelle levering! Vriendelijke groet, Eleganza
Eleganza heeft bijzondere merken en met name ben ik geïnteresseerd in de dan in sneakers van Philip Model. Je kunt je product ook 's avonds laten bezorgen en de volgende dag heb je het in huis. En natuurlijk gratis bezorging!
Hi Alexandra, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je enthousiast bent over onze bijzondere merken, en specifiek over de Philip Model sneakers. Het is fijn om te weten dat je ook tevreden bent met onze snelle bezorgservice en gratis levering! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Vriendelijke groet, Eleganza
Ontevreden over vervoerder. Tevreden over Eleganza.
Hi Suzanne, We begrijpen dat het erg vervelend is dat het pakket niet op de afgesproken leveringstermijn door GLS is geleverd. Helaas hebben wij hier geen invloed op. We zijn blij te zien dat het pakket uiteindelijk alsnog op korte termijn correct is afgeleverd. Onze excuses voor het ongemak en dank u voor uw geduld. Met vriendelijk groet, Eleganza
Originele beoordeling
Helaas nog geen bestelling ontvangen. GLS zou deze vandaag bezorgen. Pakketautomaat was vol dus zou het pakket thuis geleverd worden. Ervoor gezorgd dat er iemand thuis was op aangegeven tijdvak. Geen GLS geweest. Wel een mail dat t pakket retour ging naar t depot. Hier kan Eleganza niets aan doen maar is bijzonder vervelend
Goede service, veilig geleverd en afspraak punctueel
Hey Myriam, Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service en dat het pakket zo snel is geleverd! We stellen je positieve feedback zeer op prijs. Vriendelijke groet, Eleganza
Geleverde goederen op tijd geleverd
Hi Berry, Fijn om te horen dat de producten op tijd zijn geleverd! Bedankt voor de positieve review, we waarderen het enorm! Vriendelijke groet, Eleganza
Hey Daan, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Eleganza
Ik shop hier al jaren en keer op keer stellen ze mij niet teleur telkens ik met een probleem zit. Top service. Ze weten hoe ze loyale klanten moeten ontwikkelen.
Hey Theodore, Ontzettend leuk om te horen dat u zo tevreden bent! Wij waarderen u zeer als vaste klant en hopen u nog vaak te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Eleganza
Top, correct & snel! Toch misschien even iets melden, bij keuze van kledingstuk is wel heel belangrijk dat de materie uitgebreid en in detail beschreven is, ik heb een jeans gekocht van Jacob Cohen (man) die was beschreven als " jeans donkerblauw maar niet dat die stretch was!" maar goed hij is zo mooi dat hem toch houw als wilde ik een gewone jeans stof.
Hey Philippe, Bedankt voor de positieve review! We waarderen ook uw feedback en zullen deze doorgeven aan de desbetreffende afdeling. Met vriendelijke groet, Eleganza
Producto (original) as anunciado, perfecto estado, buen empaquetamiento, transacción rápida y con buen seguimiento.
Hi Inma, Thank you for your positive review! We look forward to seeing you again soon.
Ik had schoenen van Copenhagen Studios besteld, maar mij is de verkeerde kleur toegestuurd. Dus ze moesten helaas weer retour.
Hi Hanna, Wij controleren elk artikel zorgvuldig voordat we het opsturen, maar helaas is dit bij uw product niet goed gegaan. We begrijpen dat dit vervelend is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ervaren probleem. Met vriendelijke groet, Eleganza
Heb smorgens besteld en savonds .in bestelling binnen gekregen
Hi Jolanda, Onze excuses, maar we kunnen helaas geen contact met u terugvinden in ons systeem. Ook zien we dat er geen retour is aangemeld voor de schoenen. Heeft u inmiddels besloten de schoenen te houden? We horen graag van u of er nog iets is waar wij u mee kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Eleganza
Originele beoordeling
Ik heb de schoenen teruggestuurd, ik heb maat 40 besteld en op de bon stond ook maat 40 maar in de schoen stond 41 Ze waren ook veel te groot, en ik baalde daar heel erg van. Hopelijk krijg ik mijn geld snel terug.
Gli stivali sono fantastici, soffici, caldi e il colore è bellissimo. The boots are very confortable, warm and software, I like the color so much Amazing!
Hi Sara, Thankyou for your kind review. We really appriciate it. Kind regards Eleganza
Duidelijke site goede prijzen mooie service snelle mails perfectie
Hi John, Wat fijn om te horen dat alles perfect was! We kijken ernaar uit je weer te mogen verwelkomen en staan graag voor je klaar. Met vriendelijke groet, Eleganza
Altijd snel en netjes.
Hi Maurice, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Eleganza
Scherp geprijsd, mooie producten. Levering via GLS is echter wel een drama.
Hi Danny, Het spijt ons te horen dat de levering via GLS wat moeizamer verlopen is dan u van ons gewend bent. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn. Fijn om te horen dat u echter zo enthousiast bent over onze prijzen en producten. We waarderen uw feedback en doen ons best om onze service continu te verbeteren. Met vriendelijke groet, Eleganza
Ik heb een bestelling geplaatst zou 17 uur tot 22 uur bezorgd worden in de avond om half5 krijg ik een mailtje met ja onze bezorger gaat de tijd niet halen. Daarna krijg ik een mailtje met word volgde werkdag bezorgd er zat een weekend tussen dus zou het maandag krijgen het is nu maandag 20-01-2025 nog niks ontvangen!
Beste Redouan, Wij hebben daar navraag over gedaan bij de vervoerder. Zodra wij hier informatie over krijgen, zullen wij u informeren op uw mail. Onze excuses voor het ongemak, maar weet dat wij er mee bezig zijn. Team Eleganza.
Kerkstraat 1
1211 CK Hilversum
Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.