Goede website

Prima bestellen gaat vlot en netjes

Trage levering

Klantenservice is goed. Snelle reacties op de mails. Levering is heel erg traag, niet op tijd geleverd. Wel extra betaald. Prijs uiteindelijk veel hoger dan wat op de site stond.

Super snelle levering en echt mooie laarzen!

Super snelle levering en echt mooie laarzen!

Ik heb een schoen van 600 euro besteld en nog steeds niet ontvangen.

Als ik de schoenen niet snel binnenkrijg wil ik mijn geld terug!!

Snelle goede levering

Fijne bezorgdienst, dezelfde dag afgeleverd

Slechte service en communicatie

Ik heb een schoen besteld op de website. Toen ik het schoen binnen kreeg zag ik gelijk dat er een vlek erop zat. Voor de prijs die je betaald wil je geen schoen met vlek! Ik heb toen contact gezocht met de klantenservice. Ik heb foto’s en video’s gestuurd want eerst werd mij gezegd dat er niks zichtbaar was, terwijl iedereen de vlek ziet. Ik had het gevoel dat ik niet gehoord werd en dat er maar lachend over wordt gedaan. Iedere keer in de mail dat het maar een kleine vlek is! Ik kreeg een compensatie van 20 euro voor een schoen van 375 euro belachelijk!! Ik gaf ook aan dat ik het wilde omruilen naar een andere schoen en werd toen verwijzen naar de website. Totaal geen begrip en geen hulp vanuit de klantenservice! Belachelijk zeg!! Hier is de aanpassing die jullie gevraagd hebben.

Alles was goed

Uitstekende service!

Besteld en snel geleverd

Perfecte service!

Vlak voor mijn vakantie nog schoenen besteld. Bleek dat de maat toch kleiner valt dan verwacht. Gebeld en de volgende dag het paar in de winkel geruild. Perfecte service en aardig personeel!

Snelle levering!

Snel en netjes!

Alles bestens

War mit allem zufrieden ! kann ich jedem empfehlen

T shirt besteld

Zeer slecht met gls nog niets binnen

Super goed

Beste kwaliteit

Goeie en snelle service

Goeie en snelle Servië

Goed service snelle verzending

Niet behulpzaam

Werd nergens bij geholpen wanneer de levering via GLS niet goed liep. Zat schade op de schoenen , compensatie was karig.

heel goed

super snel binnen mooie schoenen

Snele levering

Snelle levering. Ik ben zeer tevreden

Geweldig!

Bestelling geplaatst, levering zoals aangegeven binnen gehad.

Groeten aan plattehoofd

Perfect geholpen!

Perfecte service en snelle levering

Fijne site, goede service en de levering is heel snel.

Alexander mcqueens

Erg snelle levering. Overzichtelijke website.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.