Everything was perfect

I bought sneakers on sale and they arrived very soon. I am overjoyed with them!

Onze zoon was super blij met de snelle levering

Zeer goed, zondag besteld en maandag in huis. Kon onze zoon dinsdag met mooie patta's naar school.

Schoenen niet netjes

Alles goed van bestellen tot leveren. Daarna wat minder. De schoenen leken wel gebruikt. Bevlekt en haren er op.

Niks op aan te merken

Retourzending

Op de site staat dat de retourzending gratis is. Maar dat is niet zo, ik moest er voor betalen. Graag zou ik willen dat jullie dat aanpassen!

Goede ervaring, snelle levering en mooie prijs

Fijne gympen besteld. Levertijd zou zelfde dag zijn helaas liep het iets anders. Maar de mevrouw aan de telefoon was echt onwijs aardig en dacht in alle oplossingen mee! Echt een top service waar een hoop bedrijven nog wat van kunnen leren! Kwaliteit en service echt TOP!!

Snelle levering en mooi product

Nog net op tijd voor de verjaardag van mijn vriend. Gelukkig heeft de bezorger van ups zelf het pakket bezorgd bij mijn huisadres. Het afleverpunt was namelijk drie weken dicht i.v.m. vakantie.

perfekt

top

Prachtige schoenen die snel geleverd werden aan een mooie prijs.

Prachtige schoenen die snel geleverd werden aan een mooie prijs. Zeer overzichtelijke site.

Mijn pakket is incompleet

Ik heb 1 trui niet ontvangen.

Prima geholpen!

Prima en snel geholpen!

Snel besteld snel bezorgd

Was eerst bang dat het een nep site zou zijn met designer, na de reviews te lezen heb ik besteld. Nou en gelijk mailtje bedankt voor de bestelling. Via trunks een mail gehad. Ze zouden al de dag erna al leveren door een kleine vertraging heb ik mijn mooie schoenen een dagje later netjes mogen ontvangen. De track and trace ook duidelijk. Zeker een aanrader om eens te bestellen. Dusja goede service, snel in huis. En Mooie prijzen ook belangerijk!

Schoenen besteld, snel geleverd. Blij mee

Geweldige service!!

Very good

This the second time I have us Eleganza I am very impressed with the service and fast delivery to the uk

Super slecht

reçu très rapidement top

tout parfait

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.