Super mooie sandalen! En lopen ook lekker! Helemaal blij mee!

Snelle levering.

Heel erg goed!

Erg goed! Snel met leveren, hebben goede merken en goedkoper dan Bijenkorf ! Maar net zo goed en duidelijk met leveren!!

delais non tenu

bonjour ma commande P2021-30767 ne m'est toujours pas parvenu malgré l'option payée pour la livraison en 24h Cordialement Ph Pagani

Snel en goed

Snel en goed

Retourneren

Gelukkig kwam mijn bestelling snel aan op adres, maar toen ik het wou retourneren reageerde opeens niemand meer op mijn vragen omdat ik dit al langer dan 2 weken heb opgestuurd en hier nog geen bericht van heb ontvangen. Ook heb ik mijn geld niet terug gekregen. Ik weet nog steeds niks over mijn bestelling

Excellent

Je suis satisfaite de ma commande, expédition et livraison rapide. Service client au top. Merci !!!

Ou est ma commande ?

J’attends toujours ma commande

Snelle levering! zeer tevreden

Top service !

Geen contact met klantenservice

Hele snelle verzending en mooie collectie echter het lukt na 3 x bellen en hele lange tijd in wacht niet om contact te krijgen met de klantenservice. En omdat ik iets terug moet sturen is dat erg vervelend.

Aanrader

Super snelle verzending

I havent received my order O2021-29334

Hello, where is my order? thanks AGnes

Très bonne expérience

Livraison rapide Je recommande ce site sans hésiter

Komen wel de afspraken na, alleen niet zonder horten en stoten

Mooie schoenen gekocht. Alles bij alle merken staat "valt normaal". Waardoor ik op basis van het advies de verkeerde maat heb gekocht. Hierdoor moest ik vervolgens ook nog zelf de retourkosten betalen, en vervolgens de juiste maat te bestellen. Deze Axel Arigato sneakers vallen duidelijk kleiner dan de gewenste maat. Dit was allemaal onnodig, als het maat advies kloppend was geweest.

Goeie prijs, snelgeleverd

Niks te klagen, alles prima!

Geen reaxtie

Geen reactie vanuit klantenservice

Good service, Good pricing, fast EU delivery

Faultless service. Will shop again.

Topservice!

Mijn D2 jeans vrijdag besteld en maandmiddag ontvangen! Heel erg blij mee.

Super!!

Je wordt vriendelijk geholpen en het sturen gaat super snel! Ben tevreden!!

Superrrrr

Geweldig! Super snel geleverd!

Snelle service en goedkoper

Super service!

Dramatisch

Verkeerd artikel gekregen en totaal geen service.

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.