Service

Prachtig service ik bestelde avond volgende dag gelijk binnen

Goed correct verzorgd

Keurige Melding binnenkomst van mijn bestelling. Goed op de hoogte gehouden van de afhandeling en aanmelden bij bezorgdienst. Verzorgde verpakking en inhoud van de schoenendoos.

Slecht werkende site

Slecht werkende site, frustrerend. Maar de schoenen zijn goed.

Snelle bezorgservice goede kwaliteit schoenen

Snelle bezorgservice goede kwaliteit schoenen

Zelfde dag ontvangen

snel + correct

weinig paperwork wat leveering enigszins onhelder maakt bijv verzendaankondiging

Goede website en uitstekende service.

Goede overzichtelijke website. De verzending is ook prima, al met al tevreden.

Prima levering en goeie deals

Een goeie ervaring en ga hier zeker vaker bestellen.

Goed en snel

prima!

Schoenen op tijd geleverd!

Top collectie voor goede prijzen

Jo Ghost Shoes gekocht die moeilijk te verkrijgen zijn. Mooie collectie, goed werkende site en snelle verwerking. Betaalmogelijkheden ook voldoende. Top

Zeker waard!

Snel, betrouwbaar en nette service!

Netjes een retourlabel gekregen om een kleinere maat schoen te bestellen

Goh wat een snelheid!!

Eleganza, bijna gewoon perfect. De levering gewoon de dag na bestellen. Waarom dan geen 5 sterren? Ik mis toch dat ene detail, wat Shoebaloo dan wel toevoegd: een heerlijke geur wanneer je de doos opent. Dank je wel Eleganza!!!

Top service en snel

De schoen is netjes afgeleverd.

Wat ik jammer vind is dat een andere zaak genaamd Didato het voor 298,- verkocht.

Snelle levering, voordelig

Super blij!

Super blij met mijn schoenen! Top service en een zeer snelle levering.

Prachtige schoenen! Snelle service en vriendelijk personeel (klantenservice).

Snelle levering en schoenen waren netjes verpakt. Zeer tevreden over Eleganza! ☺️

Snel verzonden, en netjes binnengekregen.

Super snelle levering.

Had ‘s morgens besteld en kreeg de schoenen ‘s avonds in huis. Helaas waren ze voor mij niet goed qua pasvorm. Dus gelijk geretourneerd. Retourneren was niet top geregeld. Eerst zelf een retour aanvragen. Moest geprint worden, bij gebrek aan een printer, dit maar bij een afhaalpunt geregeld. Ook daar vonden ze het vreemd. Misschien is het makkelijker om alvast een retourlabel bij te voegen en mocht het geretourneerd worden dan de kosten daarvan te verrekenen met het terug te ontvangen bedrag. Bedrag wel weer snel op de rekening dus dat is wel goed geregeld.

Zeer snel geleverd. Tevreden over deze website.

Snelle levering, je kunt schoenen ook ruilen ipv alleen retourneren. Super!

Parfait

Je suis très satisfaite, j ai commandé plusieurs fois sur ce site. Prix attractif, bonne qualité. Envoi rapide. Super

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.