Goeie service

....

Hab zwar eine Mail bekommen von Eleganza hab aber noch kein Paket erhalten nach 1 woche und weiss auch nicht wo mein Paket hängt ??!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooie schoenen voor een mooie prijs. En heel snel geleverd!

Kwaliteit maar waren duidelijk gedragen

Prachtige schoenen, mooie kwaliteit. Zat geen beveiligingstag aan en waren gedragen schoenen. Paar beschadigingen aan hak en neus. Omdat ik ze prachtig vind en heel fijn vind lopen stuur ik ze niet retour.

Beautiful shoes

Love them. Perfect fit. Quick delivery.

Top winkel

Top winkel

Super snelle bezorging

Snelle reactie bij vragen. Zelfde dag bezorgd

Helemaal tevreden

Snelle levering en service.

De sneakers van Hogan werden besteld op woensdagavond en werden reeds geleverd op vrijdagmiddag in België. De sneakers waren perfect ingepakt en daarenboven 30% korting presale op Hogan. Aanrader!

Snelle bezorging

Schoenen waren vies

Ik ontving de witte schoenen met zwarte puntjes op lip, waardoor ik ze helemaal moet terugsturen nu en nieuwe moet bestellen. Belachelijk.

Superr!!!!

Super kwaliteit en top service

Hierbij deel ik mijn ervaring, de eerste keer en zeker niet mijn laatste keer. Alles heel snel en duidelijk geregeld. Tot de volgende rondes.

Snel en betrouwbaar

Schoenen waren juiste maat en werden snel geleverd.

Top!!!!

Dezelfde dag de schoenen in huis!

suivi top mais pas le produit

Décue. Reçu une paire de baskets mac queen un pied 43 et l'autre 43.5!!

snelle reactie/levering en goede prijs

snelle reactie/levering en goede prijs

Gpede online schoenenzaak.

Top geregeld en snel !

Snelle service goed product

Goede ervaring mooi product goede prijs

Helaas nog niet positief, hoop dat ik dit snel kan aanpassen!

Het bestel proces gaat echt heel snel en makkelijk. Helaas kreeg ik bij de eerste bestelling de verkeerde maat schoenen opgestuurd. Zowel op de pakbon als op de bevestiging stond maat 6. Ik moest zelf de schoenen nog maar een keer bestellen vertelde de medewerkster, want er waren nog maar een paar maten. Prima, gelijk gedaan. Vervolgens nog een mail gestuurd dat ik nogmaals de schoenen had besteld en of ze ajb de maat goed konden checken. Hier kwam verder geen reactie op, dus geen bericht is goed bericht. Vandaag (12 mei) werden de schoenen in de juiste maat bezorgd. Althans dat hoopte ik!! Maar tot mijn verbazing weer in maat 38 en op alle documenten staat toch echt maat 6. Jammer dat ze maar tot 17.30 telefonsich bereikbaar. Hopelijk gaan ze regelen dat de juiste maat deze kant op komt. Het gaat om dure schoenen dus hopelijk wordt het snel opgelost.

Alles zoals beschreven

Mooie schoenen. Snel geleverd volgens afspraak

Goede service! Mooie winkel met leuke schoenen en kleding. Ik raad mensen zeker aan om is een kijkje te nemen bij Eleganza!

Fantastisch!

Super snelle levering en de bestelde schoen was van top kwaliteit!

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.