Получила огромное удовольствие!

Замечательный сайт! Я купила кроссовки. Доставили их тогда, когда я попросила, все точно и вовремя. Кроссовки оказались в реальности ещё лучше, чем на фотографиях сайта. Всё подошло идеально! Я очень довольна покупкой. Обязательно буду рекомендовать этот сайт и сама планирую им пользоваться в дальнейшем для покупки одежды и обуви. ОГРОМНОЕ вам спасибо, ребята за работу! Желаю вам дальнейшего развития и больших продаж!

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Hele snelle levering

Uitstekend (per telefoon) geholpen door Danique

Aangename winkelervaring

Groot raam, geweldige prijzen en snelle verzending. Helemaal tevreden en zal opnieuw kopen

Hele goede ervaring

Ik vond de manier hoe ik op de hoogte gehouden werd over de status van mijn bestelling erg prettig. Ook voelde het erg veilig

Top service! En snel!

Snelle en goede service qua levering, antwoord mail en terugbetalen.

Super snelle levering

Echt top

Versturen was heel snel ikkreeg hem snel binnen

Alleen wat ik Minder vondt was dat die doos helemaal was gekrast en die schoen zelf was zo raar want ik had 2 balenciaga naast elkaar maat 37 1 tje was goed en deze was zo groot daarom heb ik hem ook terug gestuurd vondt wel jammer

Betrouwbaar

Site is betrouwbaar, snelle levering

Super snelle levering

Wauw! ‘s ochtends om 11 uur een Stone Island hoodie besteld, werd om 20:00 al thuis bezorgd. Toppers!

Snelle levering, maar slechte contact mogelijkheid

Ik heb meerdere keren proberen te bellen en toen werd de lijn verbroken vanwege drukte. Dit vind ik toch wel heel belangrijk en jammer dat dit ontbreekt.

Prima!!

Makkelijk te bestellen en de volgende dag meteen thuis. Geen kosten voor retourneren:)

Snel, keurig op tijd. Netjes verpakt

Niet helemaal tevreden

Schoenen zijn op tijd binnen maar zijn gedragen en er zit een vlek op ik probeer het even op deze manier want wil graag andere of kroting hoor graag van jullie

Perfect!

Een super snelle service en mooie schoenen! Echt een aanrader deze winkel!

Vriendelijk en snel

Jas besteld en zelfde dag nog bezorgd, top

Veel keus en snelle levering

My customers are very happy!

I'm buying here to sell of BUYMA. Quick shipping me is very good.

Goede snelle service

Voor de eerste x besteld zeker de moeite waard snelle goede bezorging top.

Goeie service!

Superrr

Altijd mooie merken en stevige schoenen super blij ermee

Ik ondervond een probleem tijdens de online bestelling maar werd telefonisch zeer vriendelijk bijgestaan! Bovendien werd mijn bestelling snel geleverd! Heel tevreden!

Heb nog niks binnen

Eerst wordt m’n afterpay niet geaccepteerd terwijl ik wel een bevestiging van alles krijg, is nog niet zo erg. Daarna betaal ik de schoen en dat was afgelopen dinsdag ! Nouu het is zaterdag en ik wacht nog steeds.?? Niet bepaald goeie service al zeg het het zelf. Op de site staat anders.

Erg fijn en snel

De snelle service was erg fijn top!

Schuhe

Bin nicht zu frieden, keiner kümmert sich um mein Problem l.g.Steffi bitte auf deutsch antworten.....kein englisch

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.