schoenen niet netjes geleverd

had schoenen besteld van boven de 100 euro en dan zie op witte plekken zwarte strepe

Goed!!!

Gewoon goed en vriendelijk.

Fijne overzichtelijke website, snel geleverd.

Top bedrijf!!!!

Bestelling was er de volgende dag al. Top service!!!

Snelle correcte levering goede service

Vlotte correcte levering, goede service nadien

Très bien

Service sérieux et rapide

Veel keuze en zeer snelle levering. Top!

T Shirt Versace

Livraison impeccable e t-shirt , super et comme attendu

Snelle levering !!

Super snel aangekomen

Goede ervaring

Duidelijke website. Snelle levering. Retour makkelijk aan te maken. Bij de retour op het formulier aangegeven een maat kleiner van dezelfde schoenen te willen, kreeg toch het bedrag retour. Dezelfde dag de schoenen in een maat kleiner besteld en de volgende dag alweer de levering. TEVREDEN

Snelle levering en soepele retour verwerking

Via facebook op hun pagina uitgekomen, mooie schoenen gevonden , helaas niet wat ik gehoopt had... retour verliep zeer soepel.

great service, quick delivery!

Goed en snel geleverd!

Goed en snel geleverd!

Top bedrijf!

Top ervaring. Snelle levering!

Perfecte service

Snelle levering, spullen waren goed verpakt, nette prijzen ook.

Chat met vriendelijke medewerkster en helpende actie.

Pakje om onbekende reden retour afzender vanaf ophaalpunt. Meegekeken en meegedacht. Maandag wordt pakketje na aankomst sorteercentrum naar huisadres gestuurd. Rare actie van UPS... Goede actie van chat medewerkster Eleganza!

Leuke aankopen gedaan, echter is het retourneren van producten niet goed gegaan. De koerier is tot twee keer niet langs gekomen, terwijl ik beide dagen thuis was. Later heb ik gehoord dat de koerier voor beide dagen niet thuis melding heeft gemaakt. Dit is totale onzin. Ik was thuis! Uiteindelijk heb ik mijn retourzending zelf afgegeven. Eleganza zelf super, retourneren minder.

Te gek

Schoenen overtreffen de verwachting. Levering was erg snel en gedegen!

'S-morgens besteld, 's-avonds geleverd. Super

correcte service

Goede ervaring

Avond besteld volgende middag al in huis, TOP!

Zeer snelle service!

Uitstekend!

Zaterdag besteld, dinsdag binnen.

Snelle levering, goede prijs

Nvt

Kerkstraat 1

1211 CK Hilversum

Over Eleganza Schoenen B.V.

Eleganza is al sinds 1981 een bekend begrip van stijl en service. Met vestigingen in Utrecht en Hilversum, en een bloeiende online winkel, streven we ernaar om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden. We hechten veel waarde aan klantgemak, met snelle verzending en eenvoudig retourneren. Onze uitgebreide collectie omvat zorgvuldig geselecteerde designermerken die de verfijnde smaak van onze klanten weerspiegelen. Denk aan iconische namen zoals Acne Studios, Balenciaga, Dior, Filling Pieces, Givenchy, Isabel Marant en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement piece of iets alledaags chic, bij Eleganza vind je gegarandeerd wat je zoekt.